Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko CFB6433X este un model de hota traditionala potrivita pentru bucatarii mici si medii ce asigura o extragere eficienta a mirosurilor si aburului in timpul gatitului. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Hota incorporabila Beko CFB6433X prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 205 mc/h si 380 mc/h. Este echipata cu doua motoare si pune la dispozitia utilizatorului trei nivele de putere. Acesta pot fi reglate cu ajutorul butoanelor aflate pe panoul de control in partea din fata a hotei.

Totodata, aceasta este prevazuta cu filtre metalice anti-grasime pe care le puteti detasa cu usurinta pentru a spala. Acestea pot fi spalate usor folosind apa fierbinte si detergent de vase.

Pentru o mai buna viziblitate integreaza si doua becuri cu halogen. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica E. Poate fi utilizata atat cu evacuare in exterior, cat si cu recirculare. Pentru recirculare, este necesara achizitionarea unor filtre de carbon care necesita schimbare periodica, o data la aproximativ sase luni.

Dimensiunile acesteia sunt de 15 cm inaltime, 60 cm latime si 48.7 cm adancime avand o greutate de 8.5 kg. Burlanul de aerisire are un diametru de 12 cm.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Hota traditionala Beko CFB6433X este un model care se descurca bine facand fata activitatilor din bucatarie. Cumparatorii confirma ca pentru nevoile lor se descurca eficient, capteaza destul de bine mirosurile si aburul fiind si foarte usor de utilizat. Nivelul de zgomot este unul rezonabil. prezinta un aspect placut, iar filtrele sunt usor de detasat si de curatat. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Beko CFB6433X

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 trepte de putere
  • Evacuare si recirculare
  • Filtru detasabil si lavabil

Pareri CONTRA

  • Becuri cu halogen

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *