lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Arctic AGM5511DTTL este un aragaz pe gaz pe gaz rezonabil ca pret ce pot fi o alternativa de luat in calcul. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aragazul Arctic AGM5511DTTL este un model ce functioneaza pe gaz, oferind un design simplu si usor de integrat in orice decor. Zona plitei integreaza patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Include sisgtem de aprindere electric si grilaj ce ofera o buna stabilitate vaselor.

Zona cuptorului este prevazuta cu aprindere cu buton pentru a putea verifica mai usor starea preparatelor. De asemenea, include si functia grill care permite prepararea alimentelor la gratar datorita arzatorului suplimentar amplasat in partea superioara. Astfel, veti putea prepara mai rapid si uniform chiar si bucatile mari de carne.

Functia Safety plus opreste alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Functia timer permite presetarea duratei de coacere.

Dimensiunile produsului sunt de 50 cm latime, 50 cm adancime si 85 cm inaltime alaturi de o greutate de 32 de kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aragazul Arctic AGM5511DTTL este un model eficient care poate constitui o alternativa de luat in calcul. Clientii sustin ca aragazul este potrivit nevoilor sale, ceea ce inseamna ca functioneaza excelent atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cutporului. De asemenea, sustin ca prepara rapid mancarea, presupun un consum redus de gaz si este usor de intretinut. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Arctic AGM5511DTTL

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer, Grill
  • Functie de siguranta
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *