mar. apr. 30th, 2024
Aragaz Star-Light FCF58GRTWAragaz Star-Light FCF58GRTWAragaz Star-Light FCF58GRTW

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light FCF58GRTW

Bucurandu-se de o popularitate din ce in ce mai crescuta, continuam seria review-urilor cu un alt produs marca Star-Light si anume aragazul Star-Light FCF58GRTW, pentru a vedea ce promite si ce face efectiv acesta. In cele ce urmeaza, vom realiza o descriere cat mai obiectiva a produsului in cauza cu scopul de a informa cat mai corect cititorul.

Star-Light ne uimeste de fiecare data cu produsele destul de variate pe care le are in portofoliu. Consider ca merita sa le dam o sansa si sa vedem mai concret despre ce este vorba. Mai ales, cand ai un buget limitat si iti doresti un produs care sa isi faca treaba cum trebuie fara sa produca eventuale probleme, unul dintre aragazurile Star-Light ar putea fi solutia.

Design

Cum ne-a obisnuit deja, Star-Light reuseste sa aduca pe piata aragazuri cu un design simplu, dar in acelasi timp elegant, in asa fel incat sa se potriveasca cu orice model de bucatarie. Acest tip de aragaz este de culoare alba, in combinatie cu negru.  In partea de deasupra cuptorului, sunt pozitionate butoanele de control care la randul sau prezinta protectie. Usa de la cuptor este prevazuta cu un maner de aluminiu, iar piciorusele aragazului sunt ajustabile. Ca si dimensiuni, aragazul prezinta 85 x 58 x 85 cm (l x L x A), punandu-se accent pe latimea sa care este de 58 de cm.

Specificatii

Vom discuta despre acest model de aragaz pe portiuni, cum ne-am obisnuit deja pentru aceasta categorie de produse si anume: plita aragazului si cuptorul aragazului.

Plita aragazului Star-Light FCF58GRTW prezinta alimentare pe gaz, motiv pentru care producatorii s-au gandit la toate si au prevazut acest aragaz cu doua sisteme aditionale menite sa faciliteze aprinderea si sa creasca siguranta utilizatorului. Ne referim, mai concret, la sistemul de aprindere electrica prin scantele, dar si la sistemul de siguranta, materializat prin dotarea fiecarui arzator cu cate o supapa speciala pentru a opri alimentarea la gaz in momentul in care flacara se va stinge involuntar. Sunt prezente patru arzatoare, doua de dimensiuni normale, unul de dimensiune mare si inca unul de dimensiune mica. Evident, si puterea acestora difera, astfel ca pentru cele doua arzatoare normale avem o putere de 1.65 kW, pentru cel mai mic 0.9 kW, iar pentru cel mai mare 2.5 kW. Deasupra lor, vor fi asezate gratarele care sunt fabricate din fier. Aceste gratare vor oferi o stabilitate excelenta a vaselor in timpul gatitului, iar avatanjul major este ca sunt detasabile individual, astfel ca va fi mai facil sa le curatati atat pe ele, cat si suprafata plitei.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF58GRTW prezinta alimentare, de asemenea, pe gaz, si are in dotare aceleasi sisteme de aprindere si siguranta, precum in cazul plitei, motiv pentru care nu le vom mai detalia pentru a nu ne repeta. Capacitatea cuptorului este destul de mare, de 62 de litri, iar in acest context, putem face chiar o comparatie cu cea a cuptoarelor incorporabile. In ciuda pretului foarte mic, aragazul prezinta o serie de functii interesante si mai putin intalnite la aragazurile aflate la acelasi nivel de pret. Este vorba despre faimosul grill, rotisor, dar si timer. Grill-ul si rotisorul vor fi eficiente pentru a prepara bucatile mai mari de carne in asa fel incat sa fie crocante la exterior si fragede la interior. Timer-ul va fi util pentru a nu uita de mancare in cuptor si astfel sa o ardeti. Mai mult decat atat, cuptorul beneficiaza de functiile de incalzire inferioara si superioara, cu care va veti juca in functie de produsul pe care vreti sa il preparati.

Ca si accesorii, aragazul vine la pachet cu un capac de sticla, tava si gratar pentru cuptor, care veti vedea ca va vor fi extrem de utile in momentul in care veti avea nevoie de ele si veti dori sa gatiti. Cablul electric are o lungime de 1.5 m.

Parerea clientilor

In urma opiniilor adunate din partea cumparatorilor, am constat ca acestia sunt incantati in primul rand de raportul calitate/pret. Acesta este unul mai mult decat accesibil, ba chiar avantajos pentru tot ceea ce ofera produsul in sine. De asemenea, desing-ul este unul foarte interesanta, iar sistemele de aprindere electrica si de siguranta sunt mereu bine venite.

Concluzie

Aragazul Star-Light FCF58GRTW, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Alb il apreciez a fi un produs foarte interesant care vine la pachet cu o serie de functii excelente, iar pretul este unul foarte mic. Daca doriti sa consultati o oferta actuala, aici o veti putea gasi. Consider ca ar putea fi o achizitie buna pentru persoanele care nu dispun cel putin momentan de un buget foarte mare si doresc neaparat un produs de care sa se foloseasca cu incredere si sa isi faca treaba cat mai bine.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.1/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • design placut
  • grill, rotisor, timer
  • siguranta in utilizare
  • capacitate cuptor mare
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *