lun. apr. 29th, 2024
Aragaz Star-Light FCF60GRTWAragaz Star-Light FCF60GRTW

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light FCF60GRTW

Aragazul este unul dintre electrocasnicele care nu pot lipsi din bucataria nimanui, este practic un must-have, dar pe de alta parte, cu cat este mai necesar, cu atat este nevoie de o mai buna informare. Acum va propun sa faceti cunostinta cu un model foarte interesant de aragaz Star-Light FCF60GRTW, pentru a verifica daca indeplineste cerintele si ar putea deveni urmatoarea voastra achizitie.

Piata este foarte dezvoltata pe acest segment de produse, iar in loc sa vina in ajutorul consumatorului, dimpotriva, ii creeaza confuzii si mai mari. Noi vrem si incercam de fiecare data sa va aducem argumente obiecte pentru produsele despre care vorbim, iar in momentul de fata aragazul Star-Light FCF60GRTW face obiectul nostru de studiu.

Design

Aragazul Star-Light FCF60GRTW are un design elegant si modern, ce face facila asortarea si potrivirea oricaror piese de mobilier. In partea de sus, prezinta in dotare un capac de sticla, ce poate fi intretinut foarte usor, murdaria curatandu-se fara eforturi mari. Pentru a verifica daca spatiul de care dispuneti este suficient pentru acest aragaz, trebuie sa stiti ca dimensiunile pe care le are sunt: 89 x 60 x 60 cm ( l x L x A).

Specificatii

Ca de fiecare data, imi place sa analizez lucrurile pe portiuni pentru a ma asgiura ca am analizat aragazul din toate perspectivele, asa ca il vom imparti in doua sectiuni: partea superioara – plita si partea inferioara – cuptorul.

Plita aragazului Star-Light FCF60GRTW prezinta alimentare pe gaz, iar acest disconfort a fost diminuat in masura in care la nivelul fiecarui ochi prezinta cate o supapa de siguranta, care in momentul in care flacara va fi oprita involuntar, adica se va stinge singura, alimentarea la gaz se va opri instant. Are patru arzatoare, de dimensiuni si puteri diferite – doua arzatoare de dimensiuni normale, un arzator mare si unul mic. Cele doua arzatoare au fiecare o putere de cate 1.78 kW, cel mai mare 3 kW, iar cel mai mic 0.88 kW. La nivelul fiecarui ochi, se mai gaseste si sistemul de aprindere electrica, care face mai facil procesul de gatit, dar ii confera si un plus de ergonomie. De asemenea, la acest nivel, se regasesc si gratare ferme care asigura o buna stabilitate a vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60GRTW, de asemenea, prezinta alimentare pe gaz si are in dotare bine cunoscutul sistem de siguranta si aprindere. Capacitatea este de 62 l, am putea-o considera a fi medie, insa suficienta pentru o multitudine de operatiuni culinare. De asemenea, grill-ul si rotisorul joaca un rol important, acestia doi fiind pilonii principali pentru a obtine rezultate optime atunci cand doriti sa preparati bucati mai mari de carne. Astfel, veti reusi sa obtineti preparate delicioase crocante la exterior si fragede la interior. Timer-ul are si el un rol important in a economisi timp supraveghind preparatele aflate in cuptor, timp pe care il puteti utiliza facand altceva. Este necesar sa setati timpul dorit si aragazul isi va face singur treaba si va va anunta cand gatitul s-a terminat.

Parerea clientilor

Cumparatorii considera acest mode de aragaz a fi bun, fiindca atat plita, cat si cuptorul isi fac treaba foarte bine. Rotisorul functioneaza excelent, iar utilizatorii au obtinut preparate de-a dreptul delicioase. Ca si design arata bine, si s-a pliat excelent bucatariilor lor. Ceea ce au observat cumparatorii este faptul ca pe laterale, materialul este mai subtire.

Concluzie

Aragazul Star-Light FCF60GRTW, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Alb este un produs care ajuta la prepararea celor mai delicioase preparate, deci din punct de vedere al functionalitatii, nu este nimic de reprosat. Aici aveti mai multe detalii, dar si o oferta foarte accesibila.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.1/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • grill, rotisor, timer
  • siguranta in utilizare
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *