lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Esti in cautarea unui aspirator cu filtrare prin apa bun si rezonabil ca pret pentru optimizarea curateniei in locuinta? Ei bine, Studio Casa Aqua Turbo HEPA ar putea fi o varianta interesanta ce vine la pachet cu o putere de aspirare buna si o eficienta pe masura, insa mai multe detalii vom dezbate in ceea ce urmeaza.

Aspiratorul cu filtrare in apa iti poate simplifica munca, eficientizand procesul de curatenie. Modelul in discutie poate asigura atat aspirare uscata, cat si aspirare umeda si poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete. Dispune de sistem patentat Vacuum Lock ce presupune la simpla pornire a aparatului, ca rezervorul sa se blocheze automat.

In acelasi timp, Studio Casa Aqua Turbo HEPA beneficiaza si de sistemul Double Suction ce consta in doua intrari de aer care maresc viteza de circulatie a acestuia astfel incat va reusi sa separe aerul si praful inainte de a atinge apa. In acest mod, aerul din incapere ramane foarte curat, aspect deosebit de important in cazul persoanelor cu alergii respiratorii sau chiar si chiar si pentru cei care se confrunta cu astm.

Sistemul DWS – Dust Extermination by Water Separator simuleaza efectele unei cascade astfel ca va spala si aerul care intra in contact cu aparatul. Murdaria, praful, poluarea si alergenii sunt retinuti in apa, iar aerul din locuinta devine mai curat si mai sanatos.

Aspiratorul cu filtrare in apa Studio Casa utilizeaza apa pe post de sac de praf si filtru. Praful si mudaria sunt extrase si retinute in apa, iar cand cumparatorul va goli recipientul, nu va mai exista riscul de a inhala particulele de praf. Cu alte cuvinte, devine un aparat mult mai igienic decat aspiratoarele clasice. Mai mult decat atat, acest  model de aspirator prezinta o putere de extractie stabila.

Studio Casa Aqua Turbo HEPA este dotat cu filtru HEPA care are capacitatea de a retine toate particulele nocive din aer, astfel incat aerul eliberat va fi mai curat. Prezinta o putere de 1600 W si este prevazut cu o capacitate de colectare de 0.2 litri.In plus, vine la pachet cu accesorii utile pentru a aspira eficient atat podele dure, cat si covoare, precum si zone greu accesibile.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aparatul inregistreaza 84 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Studio Casa Aqua Turbo HEPA este o varianta de aspirator cu filtrare prin apa foarte eficienta si deloc costisitoare pentru care puteti opta cu toata increderea. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de produs, iar multi dintre ei au recunosc ca odata primit le-au depasit asteptarile. Concret, au spus ca acest aspirator trage foarte bine, are o putere buna, este construit din materiale solide similare cu a altor modele mai costisitoare si chiar nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Studio Casa Aqua Turbo HEPA

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Fitru HEPA
  • Accesorii utile
  • Sistem brevetat DWS

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *