lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

iPhilips Airfryer XL HD9260/90 este o varianta de friteuza ce presupune prepararea alimentelor intr-o cantitate mult mai mica de ulei, ceea ce inseamna un proces culinar mai sanatos, efecte care se vor resimti atat la nivelul siluetei, cat si la nivelul sanatatii.

Friteuza Philips Airfryer XL HD9260/90 are la baza tehnologia Rapid Air ce presupune pregatirea alimentelor intr-o cantitate foarte mica de ulei, astfel ca mancarea va contine cu pana la 90% mai putine grasimi. Alimentele devin crocante si deliicoase, asigurand un flux de aer de sapte ori mai rapid.

Totodata, aceasta pune la dispozitie o capacitate de 1.2 kg si este prevazuta cu o putere de 1900 W. Dispune de un display digital prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite pentru o preparare optima a mancarii in functie de natura ei. In plus, este un aparat compact care ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri de la clienti

iPhilips Airfryer XL HD9260/90 este o friteuza ce presupune prepararea mancarii intr-un mod mai sanatos, folosind o cantitate mica de ulei, insa cu toate acestea, mancarea devine gustoasa si apetisanta. Cumparatorii sunt extrem de incantati de produs si declara ca aparatul gateste foarte bine mancarea, au incercat o multitudine de retete si de mancaruri – carne, peste, cartofi, iar de fiecare data au fost multumiti de rezultat. Mancarea este preaparata foarte bine, chiar si fara ulei, iar in final, aparatul este extrem de usor de curatat. In plus, sustin ca este suficient de spatioasa pentru nevoile sale, usor de folosit si de reglat, iar din punct de vedere estetic, se incadreaza perfect in orice bucatarie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: iPhilips Airfryer XL HD9260/90

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de setat
  • Compacta
  • Tehnologie Rapid Air

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *