mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light BLP-1200SS este un model de blender foarte util in orice bucatarie si chiar si pentru mamicile care au bebelusi in pragul diversificarii. Este practic, usor de folosit si nu ocupa mult spatiu de depozitare, exact de ceea ce este nevoie.

Blender-ul Star-Light BLP-1200SS prezinta o putere de 1200 W si pune la dispozitie o capacitate de 1.5 litri. Este prevazut cu cinci trepte de viteza impreuna cu functia Pulse care intensifica temporar activitatea aparatului pentru a prepara mai rapid continutul dorit.

Cu ajutorul acestui blender puteti pasa, amesteca, marunti sau chiar zdrobi gheata. Poate face fata cu succes si ingredientelor mai dure, rezultatul fiind un continut bine omogenizat.

Prezinta o constructie destul de solida, corpul fiind realizat din inox, iar bolul din sticla. In partea din fata, prezinta buton rotativ ce permite reglarea aparatului, selectand treapta de viteza dorita. In plus, recipientul din sticla este prevazut cu maner ce permite manevrarea mai facila si sigura.

Sistemul anti-alunecare face ca aparatul sa fie foarte stabil in timpul functionarii, prevenind eventualele incidente nedorite. Astfel, veti putea pregati cu ajutorula cestui aparat o multime de retete de smoothie, sosuri sau chiar supe crema.

Totodata, este un produs compact, ce masoara 42 cm inaltime, 13 cm lungime si 15 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light BLP-1200SS este un model de blender foarte eficient, cu ajutorul caruia puteti marunti si omogeniza atat alimente moi, cat si alimente mai dure, ba chiar veti putea zdrobi si gheata. Clientii sustin ca s-a dovedit a fi un aparat mai bun decat s-ar fi asteptat, si apreciaza atat modul de functionare, cat si constructia aparatului. Cana este foarte rezistenta si solida, aparatul marunteste eficient ingredientele, iar zgomotul produs nu este unul puternic. Poate fi folosit inclusiv de catre persoane  mai putin familiarizate cu aparatura moderna, fara riscul de a se accidenta. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul extrem de avantajos.

Review pe scurt: Star-Light BLP-1200SS

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bol din sticla cu maner
  • 5 trepte de viteza + Pulse
  • Sistem anti-alunecare
  • Dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *