Dum. apr. 28th, 2024
Frigider cu 2 usi Star-Light CDD-240APFrigider cu 2 usi Star-Light CDD-240AP

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light CDD-240AP

Revenim cu un review despre un alt frigider regasit in portofoliul Star-Light, care ar putea fi ceea ce cautati, dar pana atunci va asteptam sa urmariti ceea ce avem de spus despre el. Este vorba despre frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-240AP care este un real ajutor in bucataria voastra.

Incercand cat mai mult cu putinta sa facem o descriere cat mai obiectiva a acestui produs care se afla in portofoliul unei marci mai mult sau mai putin cunoscute si poate sunteti reticienti in ceea ce il priveste, s-ar putea sa aveti surprize placute. Este un produs care are in dotare functii de baza, dar care isi face treaba in mod eficient.

Design

In ceea ce priveste design-ul frigiderului, putem vorbim de simplitate, fiind alb in totalitate. Prezinta doua usi, cea a congelatorului si cea a frigiderului propriu zis, prevazute cu manere dispuse in plan vertical. Usile sunt reversibile, insa deschiderea fiind stadard pe partea dreapta, iar daca pe voi nu va avantajeaza acest lucru, le puteti monta cum veti dori. In ceea ce priveste dimensiunile, frigiderul prezinta 159 x 55 x 55 cm (l x L x A) si o greutate de 42 de kg.

Specificatii

Frigiderul Star-Light CDD-240AP prezinta o capacitatea totala de 240 litri, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+, deci este un produs economic din punct de vedere al consumului de energie, avand un consum anual de 228 kWh, in timp ce consumul pentru 24 de ore este de 0.62 kWh.

Frigiderul este impartit in doua zone si anume: zona congelatorului si zona frigiderului propriu zis.

Frigiderul detine un volum de 199 de litri, spatiu in care va puteti depozita in siguranta alimentele. Prezinta patru rafturi ajustabile din sticla in asa fel incat sa va puteti organiza dupa bunul plac alimentele. In partea de jos, frigiderul preiznta un compartiment special pentru fructe si legume, in asa fel incat sa le puteti stoca fara teama de a se usca, fiindca se vor mentine proaspete o perioada mai mare de timp, dar si un compartiment pentru unt si branzeturi in asa fel incat alimentele sa nu imprumute mirosuri si arome. Dezghetarea se face automat.

Congelatorul are un volum de 41 de litri si prezinta un singur compartiment, organizat in doua parti printr-un raft de sarma. Are o capacitatea de stocare de 2 kg/24 h, iar dezghetarea in cazul acesteia se va face manual.

Nivelul maxim de zgomot la care poate ajunge in timpul functionarii este de 42 dB, un nivel as spune normal, care nu va fi deranjant in asa fel incat in cazul in care veti avea dormitorul impreajma acestuia, nu va va deranja fonic.

Parerea clientilor

Vizualizand opiniile cumparatorilor se constata ca acestia au fost satisfacuti de produsul achizitionat. Se pune accent pe nivelul foarte scazut al zgomotului produs, spunand ca aproape nici nu se aude cand functioneaza. Raportul calitate/pret este unul foarte bun, drept pentru care l-ar recomanda si altor persoane care cauta un astfel de produs.

Concluzie

Frigider cu 2 usi Star-Light CDD-240AP, 240 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb consider a fi alegerea ideala pentru persoanele care cauta un produs care sa mentina alimentele in siguranta, dar totusi au un buget limitat. Cu alte cuvinte, este un produs practic, care isi face treaba la un pret ideal. Pentru mai multe detalii si o oferta foarte buna puteti intra aici.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • spatiu depozitare generos

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante

De k24

Un comentariu la „Frigider cu 2 usi Star-Light CDD-240AP, 240 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb”
  1. Desi nu stiam nimic de Star-Light, am zis sa ma risc si s-a dovedit o alegere buna!
    Pretul a fost foarte bun iar modul de functionare este ireprosabil, fiind exact ceea ce imi doream!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *