lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Zelmer ZSB2000X este un model de blender foarte practic si util in orice bucatarie, pentru ca de foarte multe ori reuseste sa simplifice munca. V-o spun din experienta personala ca acum reusesc sa pregatesc supele, piureurile, sa maruntesc zarzavatul mult mai usor si mai rapid, iar timpul de preparare este redus in mod semnificativ.

Blender-ul Zelmer ZSB2000X este un aparat multifunctional ce reuseste sa preparer simplu si rapid cele mai delicioase supe, sosuri, piureuri, cocktail-uri, smoothie-uri si asa mai departe. Este nevoie de doar putina imaginatie pentru a obtine combinatii delicioase, iar de restul se ocupa acest aparat minune. Putem amesteca fara nicio problema atat ingrediente fierbint, cat si ingrediente foarte reci, capacitatea bolului din dotare fiind de 1.75 de litri.

De multe ori, acest aparat este folosit si pentru prepararea diverselor tipuri de retete pentru bebelusi. Chiar daca acestea nu sunt foarte complexe, totusi te ajuta sa termini mai rapid mancarea pentru ca cel mic sa fie hranit la ora potrivita.

De asemenea, aparatul beneficiaza de o putere de 600 W si trei trepte de viteza  alaturi de functia turbo care intensifica activitatea aparatului. In plus, este un produs care se intretine extrem de usor, cutitul din dotare fiind usor de detasat. Aici va atrag atentia sa il manevrati cu atentie fiindca este destul de ascutit si nu vrem sa va confruntati cu incidente neplacute.

Zelmer ZSB2000X  este un electrocasnic mic, ce nu ocupa mult spatiu pe blatul de lucru, de aceea il recomand si pentru cei cu bucatarii nu foarte spatioase. Controlul aparatului se realizeaza prin intermediul panoului de comanda amplasat central, ce beneficiaza de o interfata foarte simpla si intuitiva.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este un aparat deosebit, cu ajutorul caruia pregatesc zilnic tot felul de supe crema, smoothie-uri si piureuri, iar  de fiecare data au fost multumiti de rezultat. Sustin ca este foarte usor de folosit, dar si de intretinut, iar in ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Zelmer ZSB2000X merita achizitionat pentru ca functioneaza foarte bine, este construit din materiale de calitate, ce ofera o buna rezistenta in timp. In perioada testelor, nu am intampinat niciun inconvenient, motiv pentru care il recomand cu incredere.

Review pe scurt: Zelmer ZSB2000X

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puternic si rezistent
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *