sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal Easy Fry Classic XL EY201815 este o friteuza incapatoare, pe care as recomanda-o chiar si unei familii cu mai multi membri. In principiu, producatorii promit o preparare mai sanatoasa ccu mai putin ulei, insa personal, sunt de acord doar cu o parte a acestei afirmatii. In principiu, avantajul de a folosi mai putin ulei se refera la faptul ca faci economii, dar nu neaparat ca gatesti mai sanatos. Dupa cum bine stim, orice ulei la temperaturi ridicate nu este tocmai sanatos, insa parerea mea este ca atata timp cat nu facem abuz, nu vor exista consecinte.

Cu ajutorul friteuzei Tefal Easy Fry Classic XL EY201815 poti prepara pana la 6 portii, capacitatea maxima de ulei ce poate fi adaugata este de 4.2 litri. Poti folosi aparatul pentru a praji, coace, gratina sau prepara fripturi, intr-un timp foarte scurt. In plus, tehnologia Air Pulse asigura un flux de aer fierbinte astfel incat la exterior sa se formeze o crusta crocanta si delicioasa. Temperatura poate fi si ea ajustata de  la 80 de grade Celsius, pana la 200 de grade Celsius.

Cele patru functii din dotare se refera la ceea ce am amintit anterior: prajire, gratinare, coacere si prepare fripturi. De asemenea, beneficiaza de un cronometru ce poate fi selectat pana la 60 de minute, dar si de o functie utila – oprire automata, ce va intrerupe procesul culinar la timp.

Este un produs foarte usor de intretinut, caci componentele din dotare pot fi spalate fara batai de cap inclusiv in masina de vase.

De asemenea, aparatul beneficiaza de un design placut, modern, carcasa fiind neagra si foarte usor de intretinut. In partea superiaora, regasim panoul de control sub forma unor butoane rotative de unde puteti selecta functia dorita, dar si temperatura de preparare. Dimensiunile acestuia sunt de 27.8 x 33.3 x 33.8 cm (D x H x W).

Pareri de la clienti

In perceptia clientilor, aceasta friteuza este un produs interesant pe care inca il descopera si testeaza, iar pana acum au preparat, desigur, cartofi prajiti, dar si cascaval pane, fripturi, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Confirma faptul ca este foarte usor de setat, dar si de intretinut, iar din punctul lor de vedere, constituie o achizitie reusita. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, friteuza Tefal Easy Fry Classic XL EY201815 constituie un ajutor in bucatarie, chiar daca nu sunt tocmai adepta consumului excesiv de prajeala. Mancarea chiar capata un gust delicios si este preparata mult mai rapid si mai eficient comparativ cu clasica tigaie. O recomand si chiar cred ca pretul este unul rezonabil.

Review pe scurt: Tefal Easy Fry Classic XL EY201815

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Timer, Oprire automata
  • 4 functii de gatire
  • 3D Air Pulse

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *