mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Tefal Pain Doré PF210 este un electrocasnic foarte eficient in absolut orice locuinta, cu ajutorul caruia poti prepara cea mai delicioasa si sanatoasa paine, dar si alte retete interesante. Din punctul meu de vedere, orice gospodina ar trebui sa investeasca intr-o masina de facut paine, fiindca doar asa are garantia a ceea ce mananca, iar in timp investitia se va amortiza.

Design

Masina beneficiaza de un design simplu si modern, carcasa fiind alba in combinatie cu negru. In partea superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei putea realiza toate setarile necesare. Interfata acestuia este una foarte intuitiva incat sa iti permita realizarea setarilor dorite simplu si rapid. Nu este un aparat foarte mare, drept pentru care nu va ocupa prea mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Masina de paine Tefal Pain Doré PF210 ofera o capacitate de maxim 1000 de grame, insa permite prepararea painii in trei dimensiuni de la 500 de grame pana la 1 kg. Astfel, vei putea prepara exact cata paine consum, prevenind risipa inutila. Mai mult decat atat, poti seta masina astfel incat painea obtinuta sa fie mai mult sau mai putin rumenita, in functie de preferinte.

Masina beneficiaza de 12 programe, ce ofera o foarte buna flexibilitate despre care vom discuta in continuare:

  • Paine alba – este eficient pentru prepararea painii albe tip paine pentru sadvis.
  • Paine frantuzeasca – este utilizat pentru prepararea retetei de paine alba frantuzeasca tranditionala ce are o crusta mai groasa.
  • Paine dulce – este ideal pentru briose care contin mai multe grasimi si mai mult zahar.  In cazul folositi preparate gata de utilizare, va trebui sa nu depasiti 750 grame de aluat in total.
  • Painisoare – este folosit pentru paine alba coapa cel mai repede, avand o textura mai densa decat painea preparata cu alte programe.
  • Paine de cereale integrale – va fi folosit atunci cand folositi faina de cereale integrale.
  • Paine fara gluten – recomand utilizarea unui amestec gata de utilizare, fiind aceisibla umai setarea de 1000 grame.
  • Paine de secara – atunci cand folositi acest program va trebui adaugata o cantitate mare de faina de secara sau alte cereale ed acest tip.
  • Chifle – acest program este folosit pentru a coace intre 10 si 70 de minute. Poate fi folosit si in mod individual sau poate fi folosit si dupa finalizarea programului de aluat dospit, pentru a reincalzi sau a face crocanta suprafata painii sau pentru a temrina coacerea.
  • Aluat de paine – este ideal pentru a prepara aluat de pizza, paine si vafe. Acest program, insa, nu coace.
  • Prajituri – este folosit pentru a prepara prajituri utilizand praf de copt, insa este accesibila doar setarea de 750 grame.
  • Terci de ovaz – este util pentru prepararea retetelor de terci de cereale si budinca de orez.
  • Gem – este ajutorul perfect pentru a prepara gemuri de casa.

Cu functia de programare intarziata poti amana ora de incepere a programului dorit cu pana la 15 ore. Astfel, poti programa de seara masina pentru ca dimineata sa te poti bucura de paine proaspata si calda, sau chiar seara, dupa serviciu, cand ajungi acasa masina sa termine la timp prepararea painii. In plus, cu functia de mentinere la cald pentru inca o ora painea va ramane calda, chiar daca nu este consumata imediat.

Cuva si malaxorul sunt prevazute cu invelis antiaderent, fiind detasabile si compatibile cu masina de spalat vase. In plus, vine insotita de o carte de reteta care iti va explica cu exactitate cum trebuie preparata, dar si cantatile necesare.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine, cat timp sunt respectate instructiunile din manual. Mai mult decat atat, au declarat ca este foarte silentioasa, usor de folosit, iar in dotare detine o gama foarte variata de programe. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Recomand masina Tefal Pain Doré PF210 fiindca functioneaza foarte bine, prepara intr-un mod aparte painea, nu se compara cu ce gasim pe rafturile magazinelor. In plus, ofera posibilitatea de a prepara painea in functie de trei dimensiuni, precum poti alege si nivelul de rumenire. Din punctul meu de vedere, este un adevarat must-have in orice bucatarie.

Review pe scurt: Tefal Pain Doré PF210

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si functii

9.7/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 dimensiuni de paine
  • 12 programe
  • Programare intarziata
  • Functie mentinere la cald

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *