mar. apr. 30th, 2024
Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210APFrigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light CDD-210AP

Este posibil ca la prima vedere acest brand, Star-Light, sa nu va spuna nimic, insa s-ar putea sa ramaneti surprinsi ulterior si consider ca i-ati putea da o sansa. Ideal ar fi sa lecturati cam ceea ce avem de spus si s-ar putea ca pana la final sa va schimbati parerea despre frigiderul Star-Light CDD-210AP. Vom vorbi pe tot parcursul articolului intr-un mod cat mai obiectiv, pentru a va forma o parere realista.

Daca sunteti in cautarea unui frigider foarte ieftin, dar care in acelasi timp sa isi faca treaba, va aflati pe drumul cel bun. Mai mult, daca spatiul din bucatarie unde urmeaza sa il depozitati este de asemenea, relativ ingust, atunci primele trei conditii sunt bifate. Urmeaza sa vedeti daca si specficatiile tehnice corespund cu ceea ce aspteptati voi efectiv, de la produsul dorit.

Design

In ceea ce priveste design-ul, nu sunt foarte multe de spus. Din cate puteti observa in poze, este in totalitate alb, prezentand manere dispuse vertical. Prezinta doua usi – cea de la congelator si cea de la frigiderul propriu-zis. Usile sunt reversibile, astfel ca, in situatia in care nu va convine deschiderea standard pe partea dreapta, le veti putea modifica foarte usor. Ca si dimensiuni, produsul se incadreaza in 142 x 55 x 55 cm (l x L x A), in timp ce greutatea este de 40 kg.

Specificatii

Frigiderul Star-Light CDD-210AP este un electrocasnic foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum de 170 kWh/an si 0.592/24 h. Din aceasta perspectiva, primeste un plus, insa nu va puteti astepta la functii de ultima generatie. Este un produsul, in general, cu functii standard care isi face treaba foarte bine. Nu dispune de foarte multe accesorii tocmai pentru a nu pierde din spatiu inutil.

Frigiderul prezinta un volum total de 207 l fiind alcatuit din frigiderul propriu zis si congelatorul.

Frigiderul prezinta un volum de 166 l ideal pentru o gospodarie de doua persoane. In partea de jos, veti regasi un compartiment special pentru a depozita fructele si legumele, unde vor fi pastrate in conditii optime. In partea de sus, sunt amplasate trei rafturi din sticla prevazute cu margini de protectie. Pentru rafturile respective, veti avea si trei nivele, pentru a le pozitiona exact dupa cum doriti sau aveti nevoie. Usa are in dotare trei rafturi ideale pentru a depozita alimente de dimensiuni mai mici ori sticle. Dezghetarea se realizeaza in mod automat.

Congelatorul este pozitionat in partea de sus si prezinta un volum de 41 l. Nu este foarte incapator, insa pentru o gospodarie de doua persoane care fac cumparaturi saptamanal este mai mult decat suficient. Acest spatiu este divizat, prin intermediul unui raft metalic, amplasat la jumatate orizontal. Dezghetarea se realizeaza manual.

Parerea clientilor

In urma unei analize atente a parerilor venite din partea actualilor cumparatori, constatam ca acestia sunt foarte multumiti de acest model de frigider. Au afirmat ca isi face treaba foarte bine, ba mai mult raportul calitate/pret este excelent. Dat fiind ca nu s-au identificat niciun fel de probleme, il putem considera un produs fiabil.

Concluzie

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP, 207 l, Clasa A+, H 142 cm, Alb este un produs excelent destinat persoanelor care prezinta un buget limitat si care isi doresc un produs care sa isi faca treaba exact asa cum trebuie. Raportul calitate/pret este unul foarte accesibil, iar actualii cumparatori se declara foarte multumiti de el. Aici veti putea gasi o oferta foarte buna pentru produsul in cauza.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.2/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

  • compartiment pentru fructe si legume
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • lipsa Functie No Frost

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *