lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light FEG-1722SS este un fierbator util in orice locuinta, chiar si la birou, fiind un aparat foarte usor de intretiut si de folosit. In plus, vine la pachet si cu un pret foarte accesibil fiind potrivit pentru orice tip de buget.

Design

Fierbatorul prezinta un design modern, avand o carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru. Lateral, se afla un indicator de nivel al apei, pentru a fi mai usor sa monitorizezi cata apa se afla in aparat. De asemenea, dispune de un maner foarte confortabil, ce permite o buna manevrare. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare fiindca nu este un aparat mare.

Specificatii

Fierbatorul Star-Light FEG-1722SS este prevazut cu o putere de 2200 W, ceea ce insemana ca poate incalzi in cel mai scurt timp o cantitate de apa de pana la 1.7 litri. In plus, filtrul anticalcar asigura o durata de utilizare foarte mare aparatului. Acest filtru este foarte usor de detasat si de spalat, deci  nu va fi necesara inlocuirea sa.

Fierbatorul ofera un nivel de siguranta ridicat in utilizare. Acesta a fost prevazut cu sistem de protectie la supraincalzire, precum si protectie impoitrva functionarii fara apa. Cand pleci de acasa si uiti sa scoti fierbatorul din priza, nu va fi nicio problema, fiindca acesta se va opri in mod automat.

Prezinta o buna stabilitate in timpul functionarii pe baza rotativa, fiind prevazut si cu sistem anti-alunecare. Totodata, cablul de alimentare este suficient de lung pentru ceea ce ai nevoie, avand o lungime de 0.8 metri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca isi face treaba eficient, incalzeste foarte rapid apa, iar cu ajutorul sau reusesc sa prepare rapid ceaiul preferat, ciocolata calda si alte bauturi. Sustin ca este un aparat practic si foarte util in orice locuinta, ce presupune un mod de utilizare si intretinere foarte simplu. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Star-Light FEG-1722SS este un fierbator util in orice locuinta, suficient de incapator ce reuseste sa aduca apa in punctul de fierbere foarte rapid. Cum nu am identificat niciun fel de minus la acest aparat, il recomand cu toata increderea mai departe, cu atat mai mult ca vine la pachet si cu un pret foarte atragator.

Pareri pe scurt: Star-Light FEG-1722SS

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Filtru Anticalcar
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *