Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal HV8 Plus NE685838 este o masina de tocat excelenta ce reuseste sa marunteasca o cantitate impresionanta de carne intr-un timp foarte scurt datorita motorului puternic cu care a fost echipata. Este un produs deosebit, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui review.

Design

Aparatul beneficiaza de un design deosebit, fiind prevazut cu o carcasa foarte moderna, de culoare neagra. Lateral, se afla panoul de control prevazut cu butoane de timp push, de unde veti realiza setarile dorite. Totodata, nu este un electrocasnic mare, motiv pentru care spatiul de depozitare pe care il va ocupa va fi unul destul de redus.

Specificatii

Masina de tocat Tefal HV8 Plus NE685838 este prevazuta cu o putere de 2000 W si o capacitate generoasa de 2.6 kg/minut. Gratie motorului puternic si a capacitatii mari de tocare, veti putea toca o cantitate mare de carne intr-un timp extrem de scurt.

Cu ajutorul acestei masini, poti toca foarte rapid carne pentru chiftelute, carnati, dar si garnituri gratie accesoriilor precum: conuri pentru feliere si radere, accesoriul coulis, kebbe si carnati. In plus, daca vor aparea blocaje, poti activa functia de rotire in sens invers si aceasta se va debloca imediat.  De asemenea, pachetul continue si 5 conuri pentru razuire fina si grosiera, razatoare pentru parmesan si maruntire gheata. Cu ajutorul accesoriului coulis vei putea prepara sosul de rosii.

Atat cablul, cat si toate accesoriile din dotare dispun de un spatiu special in interiorul aparatului pentru a ocupa cat mai putin spatiu in bucatarie.

Un alt aspect urmarit de producatori a fost durabilitatea aparatului, in acest sens fiind prevazut cu o legatura metalica intre motor si suprafata de tocare, cutit cu autoascutire si functie de rotire in sens invers.

De asemenea, este foarte usor de intretinut, intrucat accesoriile se deteaza extrem de simplu, putand fi spalate chiar si in masina de spalat vase.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest produs si au declarat ca isi face treaba exact cum s-au asteptat. Toaca foarte rapid carnea si nu numai, accesoriile sunt foarte diversificate si extrem de usor de curatat. In ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838 este un produs care se diferentiaza, in primul rand, prin capacitatea mare de tocare, dar si prin calitatea materialelor din care a fost realizata, acestea asigurand o durata de utilizare mare aparatului. Este un produs de care, personal, sunt multumita si il recomand cu incredere mai departe, iar din punctul meu de vedere, chiar merita fiecare banut.

 

Review pe scurt: Tefal HV8 Plus NE685838

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere mare
  • Capacitate de tocare mare
  • Gama variata de accesorii
  • Realizata din materiale de calitate

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *