sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Philips Viva Compact HR1836/00 este un storcator de fructe foarte bun si la indemana oricui. Este un aparat mic si compact cu ajutorul caruia vei reusi sa iti face treaba simplu si rapid obtinand un continut 100% natural.

Design

Este un aparat prevazut cu un design  placut, compact, carcasa fiind de culoare argintie in combinatie cu negru. Si pentru ca este un aparat destul de mic, ii vei gasi foarte usor locul chiar si in cele mai mici bucatarii.

Specificatii

Storcatorul de fructe Philips Viva Compact HR1836/00 ofera o capacitate de colectare a sucului destul de mare, de 1.5 litri, insa poti aseza chiar si paharul direct sub tub, insa acesta nu trebuie sa aiba o inaltime mai mare de 12 cm. Dispune de tehnologia QuickClean ce se refera la posibilitatea curatarii mai facile a sitei unde suprafata este mai bine gandita, fiind mai neteda. Acest lucru inseamna ca nu vor mai ramane bucati mari din pulpa fructului prinse de sita, iar curatarea acesteia se va desfasura mai rapid.

Se asambleaza foarte usor toate componenteleaparatului, iar manevrarea acestuia este cap se poate de intuitiva.

Activand sistemul anti-picurare, nu vor curge picaturi dupa  ce ai indepartat recipientul. In plus, gura de scurgere anti-picurare este foarte usor de detasat si de curatat, putand fi introdusa chiar si in masina de spalat vase.

Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a verifica in permanenta intregul proces, pentru a vedea starea legumelor si a fructelor, dar si atunci cand recipientul se va umple, pentru a il goli.

Philips Viva Compact HR1836/00 este dotat cu o putere de 500 W si un recipient in care va fi colectata toata pulpa cu o capacitate de 1 litru. Diametrul tubului este de 5.5 cm, astfel ca nu va fi nevoie sa maruntesti in bucati mici fructele si legumele pentru a le introduce in aparat.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este o alegere foarte buna, din punctul lor de vedere, si nu i-a dezamagit nicio clipa. Cei care au avut mai multe storcatoare de-a lungul timpul sustin ca diferenta se vede. Pur si simplu, acest aparat este mic, practic, se spala foarte usor, ocupa putin spatiu, este silentios si chiar stoarce eficient orice tip de fructe sau legume. Il recomanda cu toata increderea mai departe si  apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Philips Viva Compact HR1836/00 este un produs bun care se descurca foarte bine, functioneaza in parametrii optimi, este usor de folosit si de intretinut. De asemenea, este recomandat chiar si pentru cele mai putin spatioase bucatarii fiindca nu ocupap deloc mult spatiu. In plus, aici poti gasi o oferta de pret rezonabila.

Review pe scurt: Philips Viva Compact HR1836/00

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Dimensiuni reduse
  • Foarte usor de curatat
  • Utilizare intuitiva
  • Stoarce foarte bine fructele si legumele

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *