sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Heinner HPM-8012X

Heinner HPM-8012X este ajutorul ideal in orice bucatarie, un mixer absolut util care efectiv iti va usura munca. Este prevazut cu o gama foarte variata de ustensile realizate din materiale de calitate, din aluminiu turnat si plastic dur, pentru o rezistenta excelenta in timp. Este foarte dificil sa iti faci treaba in bucatarie fara un mixer de calitate, de aceea iti propunem sa afli mai multe detalii despre acest produs.

Design

Mixerul prezinta un design compact si modern, fiind disponibil in nuanta alb. Lateral, se afla  panoulde control, prin intermediul caruia vei reusi sa pornesti sau sa opresti aparatul, precum si sa modifici treptele de viteza. Totodata, dimensiunile acestuia sunt de 39.5 x 31.55 x 24.6 cm (W x D x H) si cantareste 5.6 kg.

Specificatii

Mixerul Heinner HPM-8012X dispune de o putere de 800 W si 12 trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie de necesitate, dar si in functie de ceea ce doresti sa prepari. Controlul si functionarea aparatului este foarte facila, fiind necesara conectarea accesoriului cu functia dedicata, apasam butonul de pornire si selectam una dintre cele 12 trepte de viteza in functie de reteta pe care dorim sa o pregatim. Mai departe, mixerul va ajusta in mod automat viteza corecta si pulsatiile pentru rezultate optime.

Este un aparat cat se poate de sigur ce dispune de siguranta fuzibila care va intrerupe functionarea aparatului in cazul supraincalzirii. Rotatia planetara dubla adica ustensilele de patiserie si capul mixerului se vor roti in sensuri opuse, astfel reusind sa asigure rezultele rapide, dar si un continut omogen. In cei 4 litri pe care bolul il pune la dispozitie pot incapea 10 albusuri de ou, poti prepara 40 de briose sau chiar prepara 3 aluaturi de pizza.

Bratul rabatabul se poate ridica si cobori foarte usor, putand astfel demonta accesoriile detasabile pentru a le curata. De asemenea, dispune de capac pentru protectie, spirala pentru aluat si tel de sarma cromat impreuna cu paleta dealuminiu turnat, fiind foarte usor de fixat in aparat. Ce n-am specificat este faptul ca bolul este construit din aluminiu, ce asigura o rezistenta buna in timp.

In plus, amestecarea cu mixer  planetar presupune ca ustensilele pentru framanatare, amestecare sau batere sa realizeze o miscare unica inainte  si inapoi, nu doar de rotire in cerc. In acest  fel, se va putea obtine un amestec omogen, mult mai rapid.

Treptele de viteza mai mici sunt potrivite pentru a bate albusuri de ou, frisca, aluat de tarte, iar treptele cu viteza mai mare, vor fi utilizate pentru tocarea legumelor, carnii, pentru prepararea supelor crema.  Cu ajutorul funcitie turbo, aparatul reuseste sa ajunga la 230 rotatii/minut, atentie insa, aceasta functie nu trebuie sa fie activa mai mult de 7 minute si este necesara sa iei o pauza de cel putin 20 de minute intre doua cicluri de utilizare a respectivei functii, pentru ca aparatul sa nu se supraincalzeasca. In timpul functionarii aparatului, poti adauga ingredientele necesara ridicand capacul  transparent.

Acest aparat permite o flexibilitate foarte mare si  prepararea unei game foarte variate de retete, reusind, de exemplu, sa creasca volumul albusului cu pana la 600% , iar frisca pana la 200%.

In plus, nici in privinta zgomotului nu prea ai de ce sa iti faci griji, fiindca nivelul maxim nu depaseste 85 dB, un nivel rezonabil pentru un mixer.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de modul in care reusesc sa isi faca treaba cu ajutorul acestui mixer si declara ca functioneaza foarte bine, este destul de incapator si foarte usor de utilizat. De asemenea, au mai adaugat faptul ca materialele din care este realizat atat mixerul, dar si accesoriile sunt de calitate si par rezistente. Recunosc intr-adevar ca le-a simplificat munca si il considera un produs foarte bun. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Heinner HPM-8012X este un  mixer planetar absolut util in orice bucatarie pentru ca ofera un confort sporit utilizatorului, iar in timp ce aparatul face treaba in locul tau, tu poti face altceva util. Este destul de incapator, puternic si functioneaza in parametrii optimi. Aici poti beneficia si de o reducere de pret.

Pareri pe scurt: Heinner HPM-8012X

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bol realizat din inox, de 4 litri
  • 12 viteze
  • Accesorii diverse din aluminiu turnat
  • Miscare eliptica

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *