lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool WWDP 10716

Apeleaza cu incredere la masinile cu uscator, mai ales atunci cand nu ai spatiu pentru a intinde rufe. Din punctul meu de vedere, reprezinta cea mai buna alternativa, drept pentru care am dori sa iti facem cunostinta cu masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDP 10716. Beneficiaza de o serie de functii si tehnologii de ultima generatie, insa mai multe detalii te invitam sa le descoperi in continuare.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat faorte modern si elegant, carcasa fiind alba. Se va integra foarte bine oriunde ai amplasa-o. Frontal, se afla display-ul, butonul rotativ si cuva pentru detergent. Masoara 60 cm latime, 84 cm inaltime si 60.5 cm adancime, avand o greutate de 73.4 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDP 10716 ofera o capacitate de 10 kg la spalare si 7 kg la uscare. In principiu, este ideala chiar si pentru familiile mai mari, pentru ca dispune de o capacitate destul de mare.

Viteza maxima de centrifugare este de 1600 rpm, de altfel, un nivel foarte mare care asigura o stoarcere impecabila, dar si o uscare pe masura. Secretul la masinile de spalat rufe cu uscator este ca viteza sa fie cat mai mare, pentru o uscare eficienta.

Masina este prevazuta cu 16 programe de spalare care se adreseza atat tipurilor de material cum ar fi bumbac, sintetice, lana etc, cat si nevoilor speciale cum ar fi mix, spalare manual, colorate si asa mai departe. In principiu, acopera toate tipurile de nevoi, iar interesant este ca ai posibilitatea de a mai ajusta ulterior temperatura apei si viteza de centrifugare.

Doua dintre programele care ne-a au atras atentia se refera la cel pentru articole voluminoase cum ar fi plapuma, pe care il consider mai mult decat bine-venit si cel de improspatare cu abur ce permite simpla improspatare a hainelor, atunci cand au prins miros urat in dulap. In plus, este prezent si programul rapid care are o durata de doar 30 de minute.

Pe display-ul masinii vor fi afisate informatii precum temperatura de spalare, statusul programului, dar si timpul ramas pana la incheierea programului.

De asemenea, ai posiblitatea de a selecta ora de incepere a spalarii gratie functiei de programare intarziata.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, insa trebuie sa stii ca este firesc ca o masina de spalat rufe cu uscator sa aiba un consum mai mare.

Nivelul de zgomot produs la spalare este de 54 dB, iar la centrifugare este de 83 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest model de masina de spalat rufe cu uscator si declara ca isi face treaba impecabil. Spala foarte bine hainele si, in acelasi timp, le si usuca fara probleme. De asemenea, au adaugat ca este destul de silentioasa si functioneaza perfect, drept pentru care considera calitate/pret excelent.

Concluzie

Recomandam cu toata increderea masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDP 10716 pentru ca este un model foarte eficient, ce functioneaza in parametrii optimi. De asemenea, ofera o capacitate de incarcare destul de mare, drept pentru care o recomand si familiilor mai mari. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila pe care o poti verifica aici.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • numar mare de programe
  • uscator
  • viteza maxima de centrifugare 1600 rpm
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *