sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool AWOC 5104

Whirlpool AWOC 5104 este o masina de spalat rufe rezonabila, potrivita pentru o persoana sau chiar un cuplu. In principiu, ofera strictul necesar, fara foarte mari pretentii, potrivita si pentru persoanele cu un buget ceva mai restrans. Insa, inainte de toate, iti propunem sa faci cunostinta cu ea pentru a te convinge daca este produsul cel mai potrivit nevoilor tale!

Design

Masina dispune de un design relativ simplu, dar palcut, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control, sub forma unui buton rotativ ce permite selectarea programului de spalare dorit, dar si cuva pentru detergent.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 59.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 52 cm adancime, avand o greutate de 61 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5104 ofera o capacitate destul de mica, de 5 kg, drept pentru care o recomandam unei persoane sau unui cuplu. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum destul de redus de energie electrica.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm. Sigur ca nu este cea mai mare posibila, insa ar fi destul de mare, in masura in care este posibil ca de putine ori sa apelati la viteza maxima. Nu foarte multe tesaturi tolereaza o astfel de viteza, existand riscul de a fi degradate.

Masina dispune de 12 progame de spalare, care in principiu acopera cam toate nevoile pe care le-ai putea avea. Exista atat programe destinate tipului de material precum bumbac, lana, sintetice etc, cat si pentru nevoi speciale cum ar fi programul mix, spalare manuala si asa mai departe. Sigur ca nu putea lipsi nici programul rapid care are o durata de 30 de minute.

La centrifugare, masina emite un zgomot de 74 dB, iar la spalare 59 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o alternativa buna de luat in calcul, care asigura strictul necesar. Sustin ca programele sunt suficient de diversificate, masina fiind usor de programat, dar si silentioasa. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5104 este un model practic, accesibil ca pret care isi face treaba in parametrii optimi. Nu este o masina sofisticata, insa acest lucru nu o impiedica sa isi faca treaba cum stie mai bine. Totodata, gasesti aici o oferta de pret avatanjoasa.

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.2/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *