Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Arctic APL51011BDW3

Masina de spalat rufe Arctic APL51011BDW3 este modelul potrivit pentru un cuplu si fiind slim, se va integra perfect si in spatii restranse. Ei bine, toate informatii necesare despre aceasta masina de spalat ieftina si practica, le vei gasi in continuare si vei descoperi daca este sau nu, modelul care te avantajeaza cel mai mult si care iti satisface integral nevoile.

Design

Este prevazuta cu un design destul de simplu, avand o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de comanda sub forma butonului rotativ de unde vei seta programul dorit si cuva pentru detergent. Masoara 60 cm latime, 84 cm inaltime si 41.5 cm adancime, avand o greutate de 55 kg.

Specificatii

Arctic APL51011BDW3 ofera o capacitate de incarcare destul de mica de 5 kg, de aceea o vad potrivit mai degraba pentru o persoana sau maxim doua. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca va inregistra un consum energetic destul de mic.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm. In principiu, asigura o stoarcere destul de buna.

Prezinta 15 programe de spalare, pe care le consider suficient de diversificate, fiind gandite atat in functie de tipul materialului, cat si in functie de nevoile speciale. De aici nu lipseste nici programul rapid pe care il percep a fi absolut necesar in cadrul fiecarei masini de spalat rufe.

Functia de programare intarziata iti permite presetarea orei de incepere a activitatii masinii, peste 3, 6 sau 9 ore.

Totodata, si cei mici vor fi in siguranta datorita sistemului de siguranta impotriva copiilor. Astfel, cei mici nu vor putea deregla setarile realizate de tine anterior.

Nivelul de zgomot produs in timpul spalarii este de 60 dB, iar in timpul centrifugarii este de 77 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt de parere ca este o masina foarte practica, ideala pentru garsoniere sau cupluri. Isi face treaba in parametrii optimi si chiar daca nu este cel mai performant model, acestia afirma ca spala rufele cat se poate de bine. In plus, nu ocupa nici foarte mult spatiu, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret avatanjos.

Concluzie

Arctic APL51011BDW3 este un model de masina de spalat rufe simplu, dar practic, la care poti apela cu toata increderea. Se adreseaza si bugetelor ceva mai restranse, ceea ce este un avantaj destul de mare. In cazul in care esti interesat, aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

 

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.7/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • consum energetic redus
  • programe diversificate
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *