Dum. apr. 28th, 2024
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6L65BCuptor cu microunde Daewoo KOR-6L65B

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Daewoo KOR-6L65B

Traind intr-o epoca a vitezei, in care timpul nu mai este aliatul nostru, incercam prin tot ceea ce facem sa actionam intr-un mod cat mai simplificat. O contributie in acest sens, o are, la modul general, un cuptor cu microunde, care vine in ajutorul nostru. De aceasta data, prezentam cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6L65B, pentru a il cunoaste mai bine si, ulterior, sa vedeti daca va face sau nu parte de pe lista viitoarelor voastre achizitii.

Nu contest faptul ca parerile sunt foarte impartite atunci cand vine vorba de utilizarea unui cuptor cu microunde. Insa, indiferent de perceptia pe care o avem asupra unui astfel de aparat. nu putem nega utilitatea acestuia in privinta scutirii de timp. Nu incurajez neaparat, utilizarea permanenta a unui cuptor cu microunde, in detrimentul utilizarii unui aragaz, plite sau cuptor, ci mai degraba, o sugerez ca o completare a acestora. De multe ori, mi se intampla sa nu am suficient timp la dispozitie, de aceea apelez cu incredere la cuptorul cu microunde. Se programeaza foarte usor la timpul in care doriti sa fie incalzit preparatul si eliminati riscul ca mancarea sa se arda, in timp ce voi sunteti preocupati cu alte activitati, decat sa supravegheati mancarea. Cu alte cuvinte, veti putea desfasura doua activitati simultan, castigand timp.

Design

Analizand cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6L65B, am ales sa incep cu partea de exterior. Are un aspect simplu, dar in acelasi timp elegant, avand carcasa  neagra. Prin urmare, acesta se va asorta cu bucataria voasta indiferent de nuantele care predomina in acest moment. Ca si dimensiuni, cuptorul prezinta 446 x 324 x 270 mm (W x D x H), dar si o greutate de 10.6 kg. Poate fi asezat pe blat, pe masa sau oriunde va permite spatiul de care dispuneti.

Specificatii

Daewoo KOR-6L65B este un cuptor care are o capacitate de 20 l si o putere de 700 W. Este o putere medie, dar acum depinde de scopul vostru de utilizare. Daca doriti sa il utilizati ocazional, este foarte potrivit, pentru ca isi face bine treaba. Panoul de comanda este mecanic, iar pentru a selecta timpul veti invarti de rotita.

Ca si functii pe care cuptorul le prezinta, detine timer. In momentul in care timpul se va scurge, alimentele s-au incalzit veti fi avertizati, pentru a scoate mancarea din cuptor. De asemenea, prezinta 5 nivele de putere, din care il veti alege pe cel dorit, dar in general, utilizatorii aleg sa seteze in permanenta cel mai inalt nivel pentru ca alimentele sa se incalzeasca mai rapid, aici fiind vorba, din nou, de timpul scutit.

Programul de dezghetare prezinta si el un rol important, astfel ca nu va mai fi nevoie sa asteptati pret de cateva ore pentru ca alimentul sa se dezghete. Prin urmare, veti putea dezgheta la cuptorul cu microunde carne congelata, legume sau fructe intr-un timp foarte scurt.

Dupa cum puteti observa, nu este greu de utilizat, functiile sunt restranse si foarte clare, in asa fel incat nu veti intampina probleme la modul de utilizare. Va veti da seama pe parcurs, in momentul utilizarii care este timpul potrivit pentru a incalzi sau dezgheta fiecare aliment dorit.

Parerea clientilor

Fiindca mereu cautam sa ascultam cele mai practice pareri, am facut o prezentare sumara a feedback-urilor primite din partea clientilor. Conform asteptarilor, acestia au fost multumiti de produsul achizitonat, subliniind avantajul major – calitate/pret. De asemenea, utilizatorii sunt incantati de design-ul sau pentru ca se potriveste cu orice piesa de mobilier, dar si facilitatea cu care se curata. Pana in acest moment, nu s-au identificat probleme majore cu produsul, demonstrand fiabilitate.

Concluzie

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6L65B, Negru, 20 L, 700 W este un produs care isi face treaba excelent, mai ales, raportandu-ne la pretul de achizitie. Consider ca este alegerea potrivita indeosebi pentru persoanele care utilizeaza cuptorul pentru a incalzi mancarea atunci cand nu au timp suficient sau pentru a dezgheta mai rapid. Nu prezinta o multitudine de functii, de aceea l-as recomanda acestei categorii de persoane, pentru ca, in cazul lor, nici nu ar fi necesar mai mult. Si, recunosc, si eu fac parte din aceasta categorie de consumatori, motiv pentru care nu m-ar interesa mai multe functii. Va recomand si o oferta foarte buna pentru acest produs pe care o puteti accesa aici. Pe data viitoare!

8.9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

8.7/10

Pareri PRO

  • usor de curatat
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *