Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung GE83X

Un cuptorul cu microunde este intotdeauna bine-venit in orice locuinta, fiind imposibil sa nu il utilizezi cel putin de cateva ori pe saptamana. De multe ori, este dificil sa nu apelam la un astfel de ajutor, mai ales atunci cand suntem contra timp. Partea mai dificila vine atunci cand trebuie sa alegem modelul. Nu este deloc o decizie simpla in conditiile in care pe piata au aparut foarte multe modele, care vin cu specificatii si functii diferite, dar si pret variabil. Nu iti ramane decat sa cunosti indeaproape fiecare produs, iar astazi iti vom vorbi despre Samsung GE83X.

Design

Cuptorul ne surprinde in mod placut cu un design absolut elegant si modern, fiind prevazut cu oglinda neagra. Lateral, se afla display-ul si panoul de control prin intermediul caruia vei realiza toate setarile necesare.

Dimensiunile cuptorului sunt de 48.9 x 35.4 x 27.5 cm (W x D x H) si cantareste 13 kg.

Specificatii

Cuptorul cu microunde Samsung GE83X pune la dispozitie o capacitate de 23 de litri si are o putere de 800 W. Dispune de 6 nivele de putere.

Este dotat cu 6 programe, iar printre acestea se numara programul de dezghetare care iti va permite sa dezgheti alimentele direct scoase de la congelator in doar cateva minute.

De asemenea, grill-ul este o functie foarte utile pentru prepararea bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior. Grill-ul dispune de o putere de 1200 W.

Timer-ul este foarte eficient, pentru ca in momentul in care timpul prestabilit va expira, acesta va opri activitatea aparatului. Totodata, vei fi avertizat printr-un semnal sonor pentru a scoate alimentele din cuptor.

Suportul de sticla pe care vei aseza in cavitatea interioara farfuria are un diametru de 28.8 cm.

Parerea clientilor

Clientii au fost incantati de acest cuptor sustin ca prezinta un design absolut incantator. De asemenea, au mai afirmat ca este usor de folosit, suficient de incapator, incalzeste si dezgheata destul de rapid mancarea si este si foarte usor de curatat. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Samsung GE83X este un model de cuptor deosebit, oferind un design elegant, dar si performante bune in ceea ce priveste functionalitatea sa. In principiu, cuptorul isi face treaba foarte bine si este si foarte usor de curatat. Nu au fost identificate niciun fel de probleme functionale, drept pentru care il recomand. Aici poti accesa o oferta de pret rezonabila.

 

7.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • 6 nivele de putere
  • grill, timer
  • functie de dezghetare
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *