lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Studio Casa Blackline Family BM 1401 B

Personal, sunt de parere ca o masina de facut paine reprezinta una dintre cele mai bune investitiii pe termen lung. Dar cum alegem modelul si care ar fi cel mai potrivit nevoilor noastre? Fiecare masina de facut paine este intr-o oarecare masura diferita, asa ca daca esti interesat de un model, te invitam sa afli mai multe detalii. In continuare, vom analiza masina de facut paine Studio Casa Blackline Family BM 1401 B si vei afla toate detaliile necesare.

Design

Masina este prevazuta cu un design elegant si foarte modern, astfel ca din acest punct de vedere, putem spune ca se integreaza perfect in orice tip de bucatarie. Frontal, este amplasat display-ul LCD, ce va reda informatii referitoare la ciclul de coacere. Tot aici, prin intermediul panoului de comanda, vei realiza setarile dorite cu privire la programul de coacere.

Specificatii

Masina de facut paine Studio Casa Blackline Family BM 1401 B este prevazuta cu o putere de 800 W si permite prepararea painii in trei dimensiuni: 750 g, 1000 g si 1250 g. Astfel, pot spune ca ofera o flexibilitate destul de mare, pentru ca vei prepara fix cata paine ai nevoie si nu mai mult, evitand astfel sa o arunci.

Prezinta 12 programe de coacere, astfel ca vei putea testa tot felul de retete. In plus, poti prepara chiar si aluat de pizza, cozonac si tot feluri de tipuri de dulceata. Practic, nu este utila doar pentru prepararea painii, ci poti prepara si alte retete.

Trebuie sa amintim de programul rapid care dureaza doar 30 de minute, ideal atunci cand esti pe fuga. In plus, functia de pastrare la cald va mentine un timp indelungat painea calda.

Functia de pornire intarziata permite programarea activitatii masinii, pentru a incepe prepararea painii la o anumita ora, care iti convine.

De asemenea, rumenirea painii se va realiza in functie de gusturi. Dispune de trei setari de rumenire si anume: deschis, mediu si inchis.

Este prezent si accesoriul pentru coacerea baghetelor, de care multe persoane au fost incantate.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o masina de paine foarte practica si eficienta, cu care isi fac treaba foarte bine. Au fost incantati de faptul ca dispune de functia de programare, dar si de cea de mentinere la cald. Cartea de instructiuni a reprezentat pentru ei un real ajutor. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Studio Casa Blackline Family BM 1401 B este un model de masina de paine foarte utila si practica in orice bucatarie, fiind prevazuta cu o serie de programe eficiente. Este usor de utilizat, iar clientii au fost multumiti. Aici poti verifica si tu o oferta de pret rezonabila.

 

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • 3 dimensiuni de paine
  • programe diversificate
  • program rapid
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *