Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Hansa AMG17M70VH

Pentru persoanele care sunt in cautarea unui cuptor cu microunde ieftin si practic, Hansa AMG17M70VH ar putea fi o solutie interesanta. Indiferent de locul unde vrei sa il amplasezi, in bucatarie, la seviciu sau la camin, acest aparat ti-ar putea fi de mare folos, asa ca te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla mai multe detalii interesante.

Design

Cuptorul este prevazut cu un design relativ simplu, avand o carcasa de culoare alba cu geam negru. Lateral, se afla doua butoane rotative, prin intermediul carora vei selecta programul dorit sau vei ajusta timpul necesar.

Masoara 45.2 x 30.6 x 26.2 cm (W x D x H) si cantareste 10.5 kg.

Specificatii

Cupturl cu microunde Hansa AMG17M70VH ofera o capacitate de 17 litri si o putere de 700 W. Pana aici, putem spune ca asigura strictul necesar. Dispune de 6 trepte de putere si timer, iar la final vei fi avertizat sonor cand timpul s-a scurs si trebuie sa scoti alimetnele din interior.

In interior, se afla un suport rotund cu diametrl de 24.5 cm unde vei aseza farfuria cu mancare.

In principiu, este un cuptor cu microunde eficient pentru a incalzi rapid mancarea sau pentru a prepara popcorn.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca aparatul isi face treaba si chiar este potrivit pentru un cuplu. Este un model destul de simplu, dar practic in orice circumstante. Acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Hansa AMG17M70VH este un model de cuptor cu microunde practic si eficient, destul de simplu, dar care functioneaza in parametrii optimi. Este ideal atat acasa, cat si la serviciu sau la camin si chiar il recomandam. In plus, aici beneficiezi de o oferta de pret excelenta.

 

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • 6 trepte de putere
  • timer
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *