mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Hausberg-HB-3400

Pentru a iti face treaba cat mai usor, alege o masina de tocat carne practica si eficienta. Modelul ramane sa il alegi tu, insa nu inainte de a te informa in prealabil si de a afla tot ceea ce trebuie sa stii despre fiecare produs in parte. In continuare, te invitam sa afli cele mai relevante informatii despre masina de tocat Hausberg-HB-3400.

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut, avand o carcasa de culoare rosie. Este un aparat destul de mic, incat nu va ocupa mult spatiu in bucatarie. Dimnesiunile acestuia sunt de 31 x 18 x 40 cm (D x H x W).

Specificatii

Hausberg-HB-3400 este o masina de tocat prevazuta cu o putere de 800 W si trei site de dimnesiuni diferite, pentru a marunti continutul in functie de preferinte.

Aparatul este prevazut cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii si accesoriu kebbe. Astfel, nu doar ca vei putea toca carne la dimensiunea dorita, dar vei putea prepara chiar si carnati, suc de rosii si sucuri naturale din fructe si legume.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca isi fac treaba foarte bine si rapid cu aceasta masina de tocat. Este foarte usor de montat si demontat, dar si de curatat. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Hausberg-HB-3400 este o masina de tocat ieftina, dar care isi face treaba foarte bine. Clientii sunt multumiti de modul in care acestia isi fac treaba, acordandu-i calificative bune. Aici vei gasi si o oferta de pret buna.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii
  • accesoriu kebbe

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *