lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner MG1500TA-red

Pentru ca indiferent de sezon o masina de tocat carne ste mereu utila, ai nevoie de un produs fiabil si eficient. O sugestie ar putea fi masina de tocat carne Heinner MG1500TA-red care la prima vedere ar fi un produs promitator, insa nu vom trata cu superficialitate lucrurile, ci o vom analiza in detaliu.

Design

Aparatul este prevazut cu un design deosebit, carcasa fiind de culoare rosie. Lateral, se afla si butonul de unde vei porni si opri aparatul. Cum dimensiunile sale sunt destul de reduse, nu va ocupa nici foarte mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Heinner MG1500TA-red asigura o putere de 1500 W si o capacitate de tocare de 1.2 kg/min. Gratie functiei reverse, nu vor exista blocaje, fiindca aparatul va rula in sens invers.

Aparatul este prevazut cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii si tava de alimentare. De asemenea, mai este echipat si cu trei site de dimensiuni diferite.

Astfel, discutam despre o flexibilitate destul de buna fiindca  iti va permite sa maruntesti cam orice tip de carne, sa prepari sucuri naturale din fructe ori legume si sa pregatesti sos de rosii.

Parerea clientilor

Uitilizatorii declara ca si-au facut treaba foarte bine cu ajutorul acestei masini de tocat, care te scutesti de un efort in plus comparativ cu cea manuala. Este foarte usor de utilizat si de asemenea se curata foarte usor.

Producatorii recomanda ca imediat dupa utilizare piesele sa fie spalata si sterse de apa.

Clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Consideram ca masina de tocat carne Heinner MG1500TA-red este un produs eficient in orice bucatarie, cu care utilizatorii si-au facut treaba fara probleme. Este usor de utilizat, dar si de intretinut, iar sugestia noastra este ca indata ce ati primit coletul sa cititi si instructiunile de utilizare. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

7.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii
  • flexibila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *