lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner MG1500TA-GR

Revenim cu un alt model de masina de tocat ce s-a dovedit a fi de o eficienta ridicata, de aceea merita cel putin atentia noastra pentru cateva momente. Este vorba despre masina de tocat Heinner MG1500TA-GR ce promite a fi un produs de incredere, pe care te poti baza de fiecare data cand vei avea nevoie de ea.

Design

Este prevazuta cu un design foarte simpatic, carcasa fiind de culoare verde sidefat. Lateral, se afla butonul de pornire si oprire al aparatului, dar si treptele de viteza. Cum nu este un aparat mare, acesta nu va ocupa spatiu prea mare in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR inregistreaza o putere de 1600 W si o capacitate de tocare de 1.2 kg/min. Pentru a evita blocajele, masina a fost prevazuta cu functia reverse.

In cazul in care aparatul se va supraincalzi, sistemul termostat va intrerupe activitatea acestuia.

Dispune de trei site de dimensiuni diferite si anume: 3, 5 si 7 mm.

Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii si tava pentru alimentare.

Altfel spus, poti toca atat carne, cat si rosii, dar si fructe si legume moi, pentru a te putea bucura de suc proaspat de fiecare data cand vei dori.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este o masina foarte buna si sustin ca si-au facut treaba foarte bine cu ea, de fiecare data cand au avut nevoie. In ansamblu, au avut o experienta foarte buna cu acest produs si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Heinner MG1500TA-GR este o masina de tocat foarte practica si eficienta in orice bucatarie, pentru ca se descurca foarte bine indiferent de ceea ce doresti sa toci cu ajutorul ei. Este usor de montat, dar si de curatat, accesoriile putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase. Totodata, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • capacitate de tocare mare
  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *