mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Zass ZMG 04

Obisnuiesti sa prepari in casa tot felul de mancaruri precum carnati, chiftele si asa mai departa sau chiar bulion de rosii? Atunci nu ar trebui sa iti lipseasca o masina de tocat practica si eficienta. Iti prezentam un pachet cu totul interesant care contine masina de tocat Zass ZMG 04 impreuna cu accesoriul storcator de rosii Zass ZJAMG 04.

Design

Acest model de masina de tocat este prevazut cu un design compact si foarte mdoern, carcasa fiind de culoare neagra in combinatie cu argintiu. In partea de sus, se afla butonul de unde vei porni masina. Dimensiunile acesteia sunt de 27 x 25 x 32 cm (D x H x W) si are o greutate de 4.02 kg.

Specificatii

Masina de tocat Zass ZMG 04 detine o putere de 1200 W si o putere nominala de 500 W. Pentru a evita blocajele, aceasta a fost prevazuta cu functia reverse, care presupune functionarea in sens invers.

Prezinta trei discuri realizate din inox pentru tocare: mare, mediu si fin.

Este dotata cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii si tava de alimentare. Astfel, vei reusi sa umpli carnati, sa toci diverse tipuri de carne, dar si legume sau peste. De asemenea, iti va permite si pregatirea rosiilor pentru bulion asigurand conditiile optime.

Este foarte usor de curatat, indepartand murdaria de pe accesoriile sale direct sub jetul de apa.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca au reusit sa isi faca treaba foarte bine cu aceasta masina de tocat, fiind suficient de puternica. Au testat-o in mai multe moduri, adaugand diverse tipuri de carne si s-a descurcat foarte bine. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat Zass ZMG 04 este un aparat foarte practic si absolut util in orice bucatarie, de aceea recomandam achizitionarea sa. Este usor de ansamblat si de curatat, iar clientii sunt multumiti de achizitia facuta. Aici poti verifica si tu o oferta de pret avantajoasa.

 

7.5

Pret

9.1/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *