sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung WW60J3283LW

Samsung WW60J3283LW reprezinta un model de masina de spalat rufe ce ofera o capacitate medie, care desi nu este prevazuta cu cele mai performante functii si tehnologii, nu o impedica sa fie cat se poate de eficienta. Mai multe despre aceasta masina vei afla in cadrul acestui material pe care l-am pregatit, intr-o maniera obiectiva, pentru ca, in final, decizia sa fie una pe masura.

Design

Prezinta un design simplu, dar in acelasi timp elegant, carcasa fiind alba, astfel ca se integra foarte bine oriunde ai amplasa-o, fie ca este vorba de bucatarie ori baie. Ca in cazul oricarui model de masina cu incarcare frontala, in partea de sus, se afla cuva pentru detergent, butonul rotativ si display-ul LED, ce va afisa informatii importante despre ciclul de spalare.

Prezinta o inatlime de 85 cm, latime de 60 cm si adancime de 40 cm, cu o greutate de 54 kg.

Specificatii

Masina Samsung WW60J3283LW presupune o capacitate de medie, de 6 kg, potrivita insa chiar si pentru o familie cu 3 sau chiar 4 persoane. Sigur ca acest aspect depinde si de cat de des spalati. Totodata, este o masina foarte economica, ce incadrata in clasa A++, ce inregistreaz aun consum de pana la 25% mai putin decat o masina incadrata in clasa A+.

Viteza de centrifugare maxima pe care o poate atinge este de 1200 rpm, asigurand, astfel, o stoarcere foarte buna.

Detine 10 programe de spalare foarte eficiente, dintre care este inclus si programul rapid de 15 minute, baby care ce ofera o clatire foarte atenta hainelor celor mici, dar si programe adresate tipului de material din care sunt realizate hainele.

Dispune de sistem de siguranta impotriva copiilor, pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior de tine.

La spalare, inregistreaza un nivel al zgomotului de 61 dB, iar la centrifugare, de 76 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii afirma ca masina isi face treaba foarte bine, hainele sunt spalate eficient, iar la viteza de 1200 rpm, sunt scoase aproape uscate. De asemenea, este economica, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru cumparatori. Apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Samsung WW60J3283LW este un model de masina destul de simpla ca functionare, dar eficienta. De asemenea, este usor de utilizat, chiar si de catre persoanele in varsta. Presupune un consum redus de energie si are la baza cele mai importante programe. Totodata, pretul propus este unul foarte bun si il poti vizualiza aici.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.4/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • destul de economica
  • programe variate
  • zgomot redus

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *