Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung WW80J5345MW/LE

Discutam astazi despre un nou model de masina de spalat rufe, foarte incapatoare si anume Samsung WW80J5345MW/LE. Vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii foarte interesante, despre care vom discuta in detaliu in cadrul acestui review. Totodata, din punctul nostru de vedere, si pretul propus reprezinta un mare avantaj. Sa facem cunostinta cu aceasta masina de spalat simpatica!

Design

Se remarca si prin design-ul sau minimalist si ultra-modern, prevazuta cu incarcare frontala, astfel ca se va remarca indiferent de locul unde ai amplasa-o. Frontal, regasim display-ul LED ce va reda informatii referitoare la ciclul de spalare, butonul rotativ prin intermediul caruia vom selecta programul dorit si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 62 kg.

Specificatii

Samsung WW80J5345MW/LE este o masina de spalat eficienta, ce inregistreaza o capacitate generoasa de 8 kg. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, o clasa foarte buna, astfel garantand un consum redus de energie electrica.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm. Sigur ca nu este cea mai mare posibila, insa ceea ce va pot asigura este faptul ca destul de rar veti ajunge sa utilizati chiar si 1000 rpm. De ce? Fiindca este o viteza destul de mare, iar nu toate tipurile de tesaturi agreaza, o buna parte dintre acestea riscand sa fie deteriorate.

Datorita noului motor Digital Inverter, masina ofera o eficienta energetica superioara, dar si un zgomot redus alaturi de performenta exceptionale. Totodata, asigura o durabilitate excelenta atat a motorului, cat si a componentelor.

Tehnologia Eco Bubble ofera o curatare foarte puternica, chiar si la temperaturi scazute, transformand detergentul in bule. In acest fel, va patrunde mai rapid in tesatura si va indeparta facil petele de pe haine.

Tehnologia Bubble Soak are capacitatea de a inlatura chiar si cele mai dificile pete, prin adaugarea unei faze suplimentare la ciclul normal de spalare. Bulele active vor patrunde adanc in tesatura hainelor, astfel indepartand eficient si cele mai profunde pete de pe haine.

Dispune de 10 programe de spalare, adresate diverselor tipuri de nevoi: Lenjerie, Lana, Bumbac, Sport, Rapid, BabyCare si asa mai departe.

De asemenea, dispune de sistem de siguranta impotriva copiilor, astfel ca nu le va permite celor mici sa deregleze setarile realizate anterior de voi.

In plus, datorita functiei de programare intarziata, vei putea seta ora de incepere a spalarii, indiferent ca te afli sau nu acasa, la momentul respectiv.

Parerea clientilor

Ei bine, asa cum ne-am si asteptat, clientii au fost incantati de achizitia facuta, astfel ca masina inregistreaza performante foarte buna. Acestia sustin ca este suficient de incapatoare, dispune de functii si tehnologii eficiente, astfel ca este tot ceea ce aveau nevoie. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5345MW/LE este o alternativa interesanta care, din punctul nostru de vedere, ar merita achizitiona si vom si justifica de ce. Ofera o capacitate generoasa, este foarte economica, dar dispune de o serie de tehnologii avansate, care vor eficientiza activitatea sa. In pus, aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • motor digital Inverter
  • tehnologia Eco Bubble
  • tehnologia Bubble Soak
  • programe diversificate

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *