sâm. apr. 27th, 2024
Laptop ASUS X540LJ-XX403DLaptop ASUS X540LJ-XX403D

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

ASUS X540LJ-XX403D

Va prezentam o noua varianta de laptop ASUS X540LJ-XX403D care reprezinta o platforma portabila proiectata pentru productivitate si divertisment, asa cum ne prezinta producatorii. Insa, mai putin formal definind-o, este un aparat foarte eficient atat pentru activitatile zilnice de acasa, cat si pentru cele destinate muncii la birou, precum multimedia, multi-tasking etc. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza mai multe detalii despre acest produs aflat in portofliul Asus.

Specificatii

Printre specifiicatiile acestui model de laptop, regasim faptul ca acest model de laptop este dotat cu cel mai recent tip de procesor Intel®, si anume Intel® Core™ i3, cu scopul de a atinge cel mai bun nivel de performanta indiferent de tipul activitatii desfasurate. Modelul procesorului este 5005U, avand o arhitectura Boradwell si un cache de 3072 KB. Prezinta un numar de 2 nuclee, tehnologia procesorunul fiind de 14 nm, frecventa de 2000 MHz, iar procesorul grafic integrat HD Graphics 5500.

Display-ul este de tip LCD LED, cu o diagonala de 15.6 inch, deci vorbim de o dimensiune normala, avand o rezolutie HD de 1366 x 768 si o suprafata lucioasa numita Glare, in asa fel incat culorile sa fie cat mai vii si puternice. Prin urmare, imaginile pe care le afiseaza sunt bine definite si de o claritate inalta, avand unghiuri relativ largi de vizionare. De asemenea, laptopul ASUS X540LJ-XX403D este dotat si cu o camera de tip VGA cu o rezolutie de 0.3 MP pentru apelurile sau conferintele video, dar si cu doua difuzoare stereo integrate (si vorbim despre tehnologia SonicMaster) pentru sunet de inalta calitate, o unitate optica DVD-RW si o baterie Li-Ion de 3 celule, pentru o cat mai mare autonomie.

Laptopul ASUS X540LJ-XX403D prezinta memorie RAM de tip DDR3L, cu o capacitate standard on board de 4 GB, cu o frecventa normala de 1600 MHz, ideala pentru activitatile zilnice sau la birou. De asemenea, poate suporta o memorie RAM de maxim 8 GB in cadrul memoriei integrate de 4 GB si a unicului slot integrat pe laptop. Cat despre stocare, avem o unitate clasica de tip HDD, ce prezinta o viteza de rotatie de 5400 rpm, ceea ce garanteaza stocarea sistemelor de operare bazate pe Windows ori Linux, dar si a fisierelor preferate de capacitate maxima de 500 GB, ceea ce mi se pare in regula.

Design

In ceea ce priveste design-ul acestui model de laptop Asus, as putea spune ca este foarte elegant, fiind echipata cu o carcasa fina si usoara, dar in acelasi timp solida si rezistenta, cantariat doar 1.9 kg. Culoarea carcasei este maro inchis, fabricata intr-un plastic mat. Tastatura este ergonomica si foarte practica, fiind compusa dintr- o singura bucata, iar totodata fiind prevazut si un touchpad cu tehnologia intuitiva Asus Dmart Gesture. In privinta dimensiunilor, laptopul prezinta 381.4 x 27.2 x 251.5 mm, ceea ce il face sa fie ideal de luat in calatorii in interes de serviciu sau vacante, fiind facil de transportat.

Parerile clientilor

Urmarind parerile clientilor care au achizitionat deja un astfel de model de laptop, acestia sunt, in principal, satisfacuti de raportul calitate/pret, care este pe departe avantajos pentru client. De asemenea, ei precizeaza ca pot opera pe el fara niciun fel de probleme pentru ca are o capacitate extraordinara de functionare. Un minus care ar putea fi mai degraba o recomandare, ar fi faptul ca laptopul nu are usb 3.0.

Concluzie

Laptop ASUS X540LJ-XX403D cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz este optiunea ideala mai ales in situatiile in care bugetul va este limitat. Este un model de laptop care isi face treaba excelent, mai ales pentru pretul la care este afisat. Puteti desfasura mai multe activitati simultan, timp in care laptopul nu va va crea probleme de genul sa se blocheze si sa va intrerupa activitatea. Cred ca merita sa consultati o oferta foarte buna aici, si sa decideti daca este sau nu produsul pe care il cautati si raspunde cerintelor.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Conectivitate

8.3/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • design elegant
  • pret accesibil
  • USB-C
  • portabil

Pareri CONTRA

  • doar 2 GB RAM
  • eMMC de 32 Gb

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *