lun. apr. 29th, 2024
Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032YMasina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko WKB61032Y

Nu esti deloc pretentios si cauti o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare medie si nu tii neaparat sa fie prevazuta cu functii de ultima generatie? Atunci recomandarea noastra ar fi sa afli cate ceva si despre masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y. Cu atat mai mult daca nici spatiul de depozitare nu este prietenul tau, caci fiind model slim, inseamna ca va ocupa mai putin spatiu.

Daca stai singur sau sunteti maxim doua persoane, nici nu vad de ce ai necesita o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare foarte mare. Un astfel de model este suficient, iar in continuare, vom discuta pe larg pentru a iti putea forma o parere si, ulterior, sa poti decide.

Design

Masina Beko WKB61032Y este prevazuta cu un design dragut, relativ simplu, dar care se va integra perfect in bucatarie sau baie. Frontal, regasim un display de tip LED, unde vor fi afisate informatii esentiale despre program, cum ar fi timpul ramas, temperatura, viteza de centrifugare si etapa ciclului de spalare, dar si un buton rotativ de unde vei alege programul de spalare si cuva pentru detergent.

Masina masoara 84 x 60 x 51.5 cm ( l x L x A).

Specificatii

Beko WKB61032Y este o masina de spalat prevazuta cu incarcare frontala, care detine o capacitate de incarcare medie, de 6 kg. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, o clasa buna, care iti va garanta un consum destul de mic, estimat la 173 kW/an si 8580 de litri de an in decursul unui an.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, ceea ce garanteaza o stoarcere buna, astfel incat hainele sa se usuce mai rapid. Desigur, aceasta se poate modifica in functie de tipul hainelor pe care le speli.

Masina este dotata cu 11 programe de spalare, dintre care: bumbac, prespalare, lana, extra-clatire, mix 40, baby protect (pentru hainele micutilor, acordand o atentie deosebita clatirii sau chiar si pentru persoanele cu alergii), spalare manuala, stoarcere si evacuare, sintetice, dark care.

Masina este prevazuta chiar si cu programare intarziata, astfel ca atunci cand nu esti acasa, aceasta va putea spala in lipsa ta. Poti amana inceperea programului cu pana la 19 ore, un timp suficient as spune.

Iar daca nu esti atat de sigur ca esti in regula sa faci acest lucru pentru siguranta ta, atunci trebuie sa stii ca masina este prevazuta si cu sistem de siguranta, care iti vor proteja casa si familia, iar printre acestea se numara sistemul impotriva inundatiilor care va opri alimentarea cu apa in cazul in care apar scurgeri, siguranta copiilor care va bloca usa si panoul de comanda, pentru ca cei mici sa nu deregleze programul sau setarile.

Masina emite un zgomot de 60 dB in timpul spalarii si de 78 dB in timpul centrifugarii.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aceasta masina de spalat vase, sustinand ca isi face treaba asa cum promite initial. Spalarea, limpezirea si stoarcerea se realizeaza in parametrii optimi si nu au intampinat niciun fel de probleme. O recomanda si altor persoane si sustin ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb este o masina destul de buna, pe care o recomand indeosebi locuintelor unde se afla 1-2 membrii dat fiind capacitatea medie de incarcare, de numai 6 kg. De asemenea, o mai recomand si garsonierelor sau apartamentelor cu spatiu destul de mic de depozitare, caci fiind un model slim, va ocupa ceva mai putin spatiu. Este economica si eficienta, iar clientii s-au aratat incantati de ea. Aici poti consulta si o oferta de pret actualizata si foarte buna.

Atentie! Poti consulta si oferta de resigilate, in cazul in care ti-ai dori sa faci economii. Oferta o gasesti aici, sub imaginile de prezentare. Garantia este aceeasi, de 24 de luni.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.2/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • programare intarziata
  • pret accesibil

Pareri CONTRA

  • lipsa tehnologii performante

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *