mar. apr. 30th, 2024
Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LESamsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Iti doresti o masina de spalat performanta, cu tehnologii de ultima ora? Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE poate fi o optiune de luat in calcul, insa mai intai de toate, te asteptam sa afli mai multe informatii despre acest aparat in tot ansamblul sau, pentru a putea adopta decizia cea mai buna.

In general, cerintele sunt foarte diversificate. Cert este insa, ca toti ne dorim o masina de spalat eficienta, economica si eleganta. Aceasta masina de spalat este mai mult decat atat, vine cu o serie de tehnologii cu care putine modele sunt dotate.

Design

Masina Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE este dotata cu un design foarte elegant si ultra-modernm fiind de culoare alba. In partea de sus, regasim display-ul LED unde vor fi afisate informatii despre ciclul de spalare, butonul rotativ cu ajutorul caruia vei selecta un program prestabilit si cuva unde vei pune detergentul.

Masina masoara 85 x 60 x 45.6 cm ( l x L x A) si cantareste 67 de kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE este prevazuta cu incarcare frontala, avand o capacitate rezonabila de 8 kg. De asemenea, este incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica A+++, garantand un consum redus de energie electrica.

Viteza de centrifugare este foarte mare 1200 rpm, adica iti va garanta o stoarcere foarte buna a hainelor. Important de stiut este ca o poti modifica fiindca nu toate hainele vor necesita o stoarcere atat de agresiva, pentru ca se pot deteriora.

Masina de spalat este prevazuta cu 14 programe diversificate si foarte eficiente: Prespalare, Lenjerie, Rapid, Bumbac, lana, Sintetice, Colorate, Consum redus de energie, Delicate etc. Poti personaliza fiecare dintre aceste programe, modificat temperatura apei, dar si viteza de centrifugare.

Tehnologia Add Wash iti va permite sa adaugi haine chiar in timp ce masina spala. Usa este prevazuta cu un hublou special pe care il vei deschide si vei introduce hainele atunci cand iti aminesti ca ai uitat ceva sa pui la spalat, insa programul de spalare a inceput.

De asemenea, poti programa masina cand doresti, sa inceapa la o anumita ora. Indiferent ca esti sau nu acasa, odata programata masina, ea isi va face treaba fara niciun fel de probleme.

Este prezent si sistemul de siguranta impotriva copiilor, ideal mai ales atunci cand ai copii mici si foarte curiosi.

Nivelul de zgomot atins in timpul spalarii este de 56 dB, iar la centrifugare 75 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin eficienta si tehnologiile cu adevarat avansate ale acestei masini, sustinand ca isi face treaba in cel mai eficient mod posibil. Avand si o capacitate de 8 kg, este intr-adevar o masina incapatoare, ideala pentru familiile chiar si cu 3-4 membrii. O recomanda cu incredere si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, 8 kg, 1200 RPM, A+++, 60 cm, Alb este o masina de spalat foarte eficienta, care este dotata cu functii foarte interesante si inteligente. Ai posibilitatea de a adauga haine in timp ce aceasta spala, fara a ii fi afectat procesul de spalare. Prezinta o serie de programe diversificate, putandu-le modifica pe fiecare in parte. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • tehnologia Add Wash
  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *