Ventilator cu picior Argo Standy, 60 W, 3 trepte de viteza, 3 moduri de operare, Timer, Telecomanda, Afisaj LED, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Standy

Ventilatorul pare o alternativa foarte buna si cel mai putin costisitoare in sezonul cald. Este dificil, poate in unele cazuri chiar imposibil, sa suporti temperaturile caniculare fara un sistem de climatizare eficient. Iti propune sa afli mai multe detalii despre ventilatorul cu picior Argo Standy ce pare fi o varianta foarte interesanta.

Design

Argo Standy este prevazut cu un design placut, modern si elegant, de culoare alba. Dimensiunile sale sunt de 41 x 155 x 45 cm ( D x H x W) si cantareste 6.3 kg.

Specificatii

Ventilatorul Argo Standy este o alternativa foarte buna pentru a diminua disconfortul cauzat de temperaturile caniculare, inregistrand o putere de 60 W si trei trepte de viteza. Vei putea realiza setarile dorite cu ajutorul panoului de comanda sau chiar cu ajutorul telecomenzii.

Preiznta 5 lamele din AS, un material de calitate superioara.

Avand unghi de inclinare reglabil, vei putea aseza aparatul exact cum vei dori.

Totodata, prezinta timer ce face posibila prestabilirea intervalului de functionare.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de modul de functionare al acestui aparat si de eficienta sa. Sustin ca racoreste foarte bine incaperea, chiar daca poate fi putin mai zgomotos, avand o putere destul de mare. In ansamblu, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Argo Standy este un ventilator practic si eficient, ce te poate ajuta in sezonul cald. Chiar daca nu dispui de un buget prea mare incat sa iti permiti imediat un aparat de aer conditionat, acest ventilator te poate sa diminuezi disconfortul termic. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.2/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • usor de montat
  • timer
  • 3 trepte viteza
  • Telecomanda inclusa

Pareri CONTRA

  • usor zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.