Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV24AX00E, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMV24AX00E

Cauti o masina de spalat vase simpla si eficienta? S-ar putea sa ti se potriveasca masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV24AX00E despre care vom discuta pe larg in continuare. Usor de utilizat si cateva programe eficiente, aceasta masina de spalat vase te poate scapa de grija vaselor murdare de fiecare data. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Pentru ca este un model de masina incorporabil, design-ul nu va fi foarte important. Se va integra complet in mobilier, astfel ca masina nu se va vedea deloc. Totodata, prezinta urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV24AX00E inregistreaza o capacitate de incarcare de 12 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul de energie electrica fiind aproximat la 290 kWh/an, iar cel de apa 3300 litri/an.

Bosch SMV24AX00E este prevazuta cu patru programe, dupa cum urmeaza:

  1. Intensive – spalare la o temperatura de 70 de grade Celsius, ideala pentru vase rezistente cu grad ridicat de murdarie ori chiar murdarie uscata. Consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh si consuma 135 minute.
  2. Eco – programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului, dar dureaza 210 minute. Spala la o temperatura de 50 de grade Celsius, avand un consum de 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
  3. Scurt – dureaza 60 de minute, spala la o temperatura de 65 de grade Celsius si poate fi utilizat zilnic. Are un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  4. Prespalare – dureaza 15 minute si consuma 4 litri de apa si doar 0.05 kWh pentru ca apa nu este incalzita.

In mod surprinzator, aceasta masina de spalat vase destul de clasica, este prevazuta cu InfoLight. Va fi proiectata o lumina pe podea, care te va informa daca masina inca spala sau a terminat.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat incantati de acest model de masina de spalat vase, care este accesibil si presupune o spalare eficienta a vaselor. Este usor de utilizat si, in plus, clientii au apreciat raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV24AX00E este un electrocasnic simplu, dar eficient, care te va scuti de fiecare data de grija vaselor murdare. Prezinta patru programe potrivite pentru a spala atat vasele foarte murdare, cat si cele cu un grad de murdarie mai scazut. Daca esti interesat si de o oferta de pret, verifica aici.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.2/10

Eficienta energetica

7.8/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • InfoLight
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • numar redus de programe si functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.