Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX01E, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, clasa A++

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMV46MX01E

Inca nu ai o masina de spalat vase? Te sfatuim sa nu mai stai pe ganduri si sa o pui pe lista de cumparaturi! In acest context, iti facem cunostinta si cu o masina de spalat vase incorporabila – Bosch SMV46MX01E, de o calitate net superioara. Dar inainte de a lua orice decizie iti propunem sa o cunosti in detaliu, prin intermedul acestui articol.

Design

In ceea ce priveste design-ul, nu ar fi foarte multe de spus, dat fiind ca este un model incoporabil ce se va integra in totalitate in mobila. In partea de sus a usii, se afla amplasate butoanele de unde vei selecta programele de spalare. Masina detine urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 (l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase Bosch SMV46MX01E prezinta o capacitate de 13 seturi, deci este potrivita chiar si pentru familiile mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum in cadrul programului Eco, de 0.92 kW energie electrica si 6.5 litri de apa.

Acest model de masina de spalat vase face parte din seria 4 a producatorului Bosch, inregistrand 6 programe de spalare la care se adauga cel de autocuratare si doua extra-optiuni.

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele, oalele si cratitele cu grad ridicat de murdarie, utilizand apa la o temperatura 70 de grade Celsius. Se va activa senzorul de incarcare, ce va contribui la reducerea consumului de resurse, dar si durata programului. In principiu, va utiliza 11-14 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica. Dureaza intre 125 si 135 de minute.
 2. Auto – este implicat senzorul de incarcare si cel de turbiditate, fiind reglata temperatura de spalare, consumul si durata, pentru obtinerea celor mai bune rezultate indiferent de cantitatea de vase pe care ai adaugat-o si gradul de murdariei. Programul poate dura intre 90 si 160 de minute, la o temperatura de 45-65 de grade Celsius. Consumul de apa variaza si el, intre 5-16 litri, iar cel energetic, intre 0.85 – 1.35 kWh.
 3. Eco – presupune cel mai mic consum si este potrivit pentru un grad moderat de murdarie. Utilizeaza apa la o temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata 235 minute, consumand 6.5 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – vizeaza vasele delicate, cum ar fi paharele, portelanurile dat fiind ca utilizeaza o temperatura de spalare destul de joasa, de 40 de grade Celsius. Se activeaza senzorul de incarcare, motiv pentru care consumul va alterna intre 11 si 14 grade Celsius, iar consumul de curent electric 0.85-0.9 kWh.
 5. TurboSpeed 20 min – este un program ce dureaza doar 20 de minute, dar care utilizeaza apa la temperatura de 60 de grade Celsius, consumand 8 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica. Pe de alta parte, nu prezinta ciclu de spalare.
 6. Program 1h – dureaza 60 de minute, utilizand apa la o temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

AutoClean nu se refera la spalarea vaselor, ci are in vedere igienizarea masinii. Odata activat acest progarm, este necesar sa adaugi detergenti speciali conceputi in acest sens.

Cat despre extraoptiuni, avem:

 • VarioSpeedPlus – ofera posibilitatea de a reduce din timpul de spalare
 • Extra Uscare – temperatura apei utilizata la ultima clatire, va fi ceva mai mare, pentru a obtine o uscare cat mai eficienta.

Elementul cheie la aceasta masina de spalat, se refera la existenta InfoLight-ului care te va avertiza prin intermediul unei lumini rosii proiectate pe podea atunci cand masina spala, iar lumina verde ne avertizeaza ca masina si-a termina programul de spalare.

Poti programa oricand masina pentru a incepe spalarea in intervalul 1-24 de ore. Chiar daca nu esti acasa, masina isi poate incepe activitatea fara nicio problema, iar tu vei gasi vasele curate si uscate.

De asemenea, este o masina destul de silentioasa, zgomotul produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca pe timpul spalarii, nu vei fi deranjat fonic de aceasta.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este o masina practica si eficienta ce isi face treaba in parametrii optimi. Este usor de utilizat si vine la pachet cu o serie de functii si extra-optiuni de departe foarte eficiente si utile. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMV46MX01E este o alegere foarte buna, pe care o recomandam cu toata increderea. Unul dintre elementele cheie ale acestei masini se refera la InfoLight care te va tine la curent intotdeauna cu stadiul de spalare al masinii, adica daca functioneaza sau a terminat. Zgomotul produs este aproape insesizabil, motiv pentru care nu te va deranja. Pentru o oferta de pret actualizata, intra aici.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Eficienta energetica

8.8/10

Pareri PRO

 • capacitate rezonabila
 • silentioasa
 • programare intarziata
 • extra uscare

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

0 thoughts on “Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX01E, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.