Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Electrolux EKM51351OX este un aragaz interesant ce vine la pachet cu un pret accesibil si presupune un mod de functionare eficient. Daca si tu esti in cautarea unu aragaz, te invitam sa urmaresti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii despre produsul in cauza!

Design

Aragazul este prevazut cu un design foarte modern si placut, carcasa fiind de culoare argintie in combinatie cu negru. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora vei porni atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile aragazului sunt de 87.7 x 50 x 60 cm (l x L x A).

Specificatii

Plita aragazului Electrolux EKM51351OX este prevazuta atat cu alimentare pe gaz, cat si cu alimentare electrica. Trei dintre arzatoare sunt prevazute cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta integrat la nivelul fiecarui arzator care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. In acelasi timp, unul dintre arzatoare este prevazut cu alimentare electrica. Cele patru arzatoare inregistreaza o putere de 3 W, 2 W, 1.5 W, respectiv 1 W. Gratarul cu care a fost prevazuta plita este foarte rezistent si ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Electrolux EKM51351OX ofera o capacitate de 56 de litri, suficient  de mare incat sa permita realizarea oricarui tip de activitate culinara. Este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune mai multe beneficii: siguranta in functionare, dar si coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor. Cu ajutorul ventilatorului din dotare, caldura va fi distribuita in mod uniform reusind astfel coacerea uniforma a alimentelor. De asemenea, poti jongla cu incalzirea inferioara si incalzirea superioara, in functie de retetele pe care doresti sa le pregatesti.

Printre accesoriile din dotare se numara capacul din sticla, doua tavi din email negru pentru prepararea prajiturilor si un raft gratar cromat. In partea de jos, se afla un sertar pentru vase, unde poti depozita tigaia.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest argaz si sustin ca atat plita, cat si cuptorul functioneaza in parametrii optimi. Acel arzator electric il considera foarte util, fiindca li s-a intamplat sa se termine butelia in timp ce gateau, iar atunci au mutat oala cu mancare pe acest arzator. In plus, nu consuma mult nici arzatorul electric, nici cuptorul, ceea ce reprezinta un mare plus. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, aragazul Electrolux EKM51351OX este un model foarte bun, ce isi face treaba bine, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta, ceea ce demonstreaza ca este un produs de incredere, pe care il recomand.

Review pe scurt: Electrolux EKM51351OX

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Alimentare pe gaz si electrica
  • Siguranta in utilizare
  • Economic
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *