Ventilator de birou Taurus PONENT 16 Elegance. 41 W, diametrul 40 cm, 3 viteze, miscare oscilatorie.Debit de aer 44,7 m3/min. Negru

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Taurus PONENT 16 Elegance

Iti prezentam un model de ventilator de birou foarte elegant, care ne-a atras atentia. Este vorba despre ventilatorul de birou Taurus PONENT 16 Elegance despre care vom discuta pe larg, in continuare. Este un ventilator pe care il poti utiliza atat acasa, cat si la birou, iar eficienta va fi aceeasi. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aparatul prezinta un design foarte elegant, fiind prevazut cu o carcasa neagra. In partea de jos, se afla panoul de control, cu ajutorul carora vei reusi sa realizezi setarile dorite. Datorita dimensiunilor sale reduse de 43.5 x 1.8 x 54.5 cm (D x H x W), ii vei gasi foarte rapid locul, oriunde l-ai amplasa. Cantareste doar 2 kg.

Specificatii

Ventilatorul de birou Taurus PONENT 16 Elegance detine o putere de 41 W si trei trepte de viteza. Totodata, datorita oscilatiei orizontala de 70 de grade, acesta va racori uniform incaperea.

Este prevazut cu grila de protectie impotriva copiilor, pentru a evita incidentele neplacute provocate de curiozitatea lor.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 53 dB, deci nu este un aparat galagios.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest model de ventilator fiindca a reusit sa le asigure cele mai bune conditii pentru a se putea simti confortabil la serviciu. Cu atat mai mult cand trebuie sa fie productivi, au nevoie de cele mai bune conditii, prin urmare, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Taurus PONENT 16 Elegance este un aparat foarte eficient, care isi face treaba in parametrii optimi, astfel incat disconfortul termic va fi inlaturat. Se descurca bine atat, acasa, cat, mai ales, la birou, iar clientii au oferit calificative bun.  si o oferta de pret actualizata care te-ar putea interesa.

7

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • design placut
  • 3 trepte de viteza
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.