Ventilator podea Taurus TROPICANO 4 V. 60 W, diam. 40 cm, 3 viteze,flux de aer multidirectionat.

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Taurus TROPICANO 4 V

Fiindca temperaturile ridicate devin din ce in ce mai greu de suportat, iti recomandam sa alegi aparatul cel mai potrivit capabil sa iti asigure conditiile optime. Ei bine, un alt aparat potrivit in acest sens, este chiar ventilatorul de podea Taurus TROPICANO 4 V despre care vom discuta in detaliu, in cele ce urmeaza. In acest mod, vei putea verifica daca este sau nu, produsul cel mai adecvat.

Design

Este prevazut cu un design compact, avand carcasa alba. In partea dreapta sus, prezinta un mic buton prin intermediul caruia vei regla puterea. Are o inaltime de 50 cm si cantareste 4 kg.

Specificatii

Ventilatorul Taurus TROPICANO 4 V prezinta o putere de 60 W, pe care o poti ajusta pe trei trepte de viteza. Diametrul elicei este de 40 cm.

Dispune de sistem multidirectional al fluxului de aer, pentru o racorire uniforma a incaperii.

Pentru un plus de siguranta pentru cei mici, exista un gratar de protectie.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat care isi face treaba cum promite, iar datorita dimensiunilor sale reduse, ii vei gasi locul foarte usor oriunde l-ai amplasa. Totodata, acestia apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul de podea Taurus TROPICANO 4 V este un aparat ce isi face treaba eficient, oferind o putere generoasa, pentru a face fata temperaturilor ridicate. La randul lor, clientii au acordat calificative bune, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Aici poti verifica si tu o oferta de pret actualizata.

7

Pret

8.7/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • putere mare
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.