Ventilator cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210, Antitantari, 40 cm, 3 trepte, Alb/Gri

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta Ultimate Protect VU4210

Pentru ca stim cat de dificil sunt de suportat temperaturile canciulare, sfatul nostru este sa nu ramaneti indiferent si sa luati atitudine. La indemana va fi intotdeauna un ventilator, care presupune o investitie considerabil mai mica comparativ cu un aparat de aer conditionat. Ramane, insa, sa alegi modelul care iti reprezinta cat mai punctual nevoile. Discutam in cadrul acestui articol despre ventilatorul cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210 ce se anunta a fi un model performant.

Design

Design-ul acestui ventilator este unul robust, modern, avand carcasa alba combinat cu argintiu. Pe piciorul ventilatorului, regasim si panoul de comanda. Inaltimea acestuia poate fi ajustat, intre 115 si 144 cm.

Specificatii

Ventilatorul Rowenta Ultimate Protect VU4210 inregistreaza o putere de 40 W si trei trepte de viteza, adaptabile in functie de preferinte.

O functie interesanta care transforma acest model de ventilator intr-unul deosebit este functia antitantari. Sezonul cald vine la pachet cu problema aparitiei tantarilor, iar acest aparat nu ramane indiferent. Ventilatorul este prevazut cu un lichid ce ofera o protectie foarte mare impotriva tantarilor, iar ventilarea ii va spori eficienta.

Rowenta Ultimate Protect VU4210 te va ajuta sa te bucuri de o vara cat mai linistita, temperaturile inalte fiind mai usor tolerabile, dar va tine si tantarii la distanta. Indiferent ca esti alergic la ciupiturile acestora sau nu, cu siguranta creeaza un anumit disconfort si pot transmite diverse boli.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest model de ventilator au fost foarte multumiti de modul de functionare al acestuia. Este suficient de puternic, practic atat acasa, cat si la birou. Apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210 este o alegere foarte buna, din perspectiva noastra si vom si argumenta aceasta afirmatie. In primul rand, este un ventilator suficient de puternic incat sa iti asigure un confort foarte bun, care poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou. Functia antitantari reprezinta o functie deosebita, in masura in care nu o vei gasi la foarte multe modele de aparate. Pentru a verifica o oferta de pret, intra aici.

7.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • functie antitantari

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.