Ventilator cu picior Argo Tulip White, 50 W, 3 trepte de viteza, Timer

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Tulip White

Alege cele mai eficiente, dar si ieftine aparate, care iti vor readuce confortul casei tale sau chiar si la birou. Indiferent de locul in care te afli, ai nevoie de cele mai bune conditii pentru a fi productiv si pentru a te simti, cu adevarat, in largul tau. Iti facem cunostinta cu ventilatorul cu picior Argo Tulip White care te-ar putea cuceri si pe tine.

Design

Aparatul dispune de un design robust, carcasa fiind de culoare alba si foarte discreta, indiferent ca alegi sa il utilizezi pentru living, dormitor sau la birou. Panoul de comanda este amplasat pe picior.

In aceslasi timp, inregistreaza urmatoarele dimenisuni: 44 x 133 x 43 cm ( D x H x W), avand o greutate de 4.8 kg.

Specificatii

Ventilatorul cu picior Argo Tulip White este un aparat foarte bun pe care il poti folosi cand nu mai suporti temperaturile ridicate si ai nevoie de putin confort. Puterea sa de 50 W si cele trei trepte de viteza, iti vor permite sa racoresti chiar si living-uri spatioase. Se descurca foarte bine atat acasa, cat si la birou.

Timer-ul din dotare iti va permite sa prestabilesti orele de functionare ale aparatului, astfel ca va putea fi inchis chiar si automat.

Este un aparat destul de silentios, pe treapta cea mai mare de viteza, irnegistrand un zgomot de doar 53 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aparat, pe care il considera de departe unul foarte eficient de care sunt foarte multumiti. Este suficient de puternic si sustin ca nici nu a fost nevoie sa apele la cea mai puternica treapta de viteza. Apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Daca nu dispui de aparat de aer conditionat si nici nu ai posibilitatea de a monta unul, iti recomandam cu toata increderea achizitionarea unui ventilator care presupune o investitie extrem de mica. Acesta este si cazul ventilatorului Argo Tulip White care s-a dovedit a fi un aparat foarte eficient ce iti poate restabili confortul. In cazul in care esti interesat sa verifici o oferta, nu ezita sa intri aici.

7.4

Pret

9.1/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • timer
  • putere mare
  • usor de montat
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.