Ventilator cu picior Star-Light FBWB-60W, 60W, 40 cm diametru, 3 trepte, miscare oscilatorie, picior reglabil pe inaltime, talpa rotunda, Alb/Negru

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FBWB-60W

Cand temperaturile incep sa creasca din ce in ce mai mult, de mare ajutor iti poate fi ventilatorul cu picior Star-Light FBWB-60W. Este aproape imposibil sa suporti caldura torida fara un ajutor de nadejde, capabil sa iti readuca mult asteptatul confort. Stim cat de dificile sunt noptile caniculare, de aceea iti recomandam un ventilator bun, in special atunci cand bugetul nu iti permite sa achizitionezi un aparat de aer conditionat care ar presupune o investitie mult mai mare.

Design

Din perspectiva design-ului, este un aparat destul de discret, in orice colt al camerei l-ai aseza. Piciorul acestuia este reglabil pe inaltime pentru a il ajusta dupa necesitate. Detine urmatoarele dimensiuni: 39 x 124 x 43 cm ( D x H x W), cantarind 5.4 kg.

Specificatii

Star-Light FBWB-60W este un ventilator practic si eficient, care are o putere de 60 W si trei trepte de viteza, pe care le vei putea seta dupa necesitate. Este prevazut cu o elice ce are un diametru de 40 cm.

Acest model de ventilator este potrivit pentru a racori foarte simplu si rapid camera, chiar si atunci cand nu iti permiti sa achizitionezi un aparat de aer conditionat. Si acest produs este eficient in a iti readuce confortul, deci merita achizitionat cu incredere.

Parerea clientilor

Ei bine, cumparatorii confirme cele spuse de noi anterior, iar cei mai multi recunosc faptul ca pana sa il achizitioneze nu puteau dormi noaptea din cauza disconfortului cauzat de temperaturile ridicate. Totodata, este un aparat usor de montat si reglat, iar apoi gata sa fie pus in functiune. In plus, considera raprotul calitate/pret excelent.

Concluzie

Fara doar si poate, ventilatorul Star-Light FBWB-60W este un produs excelent, ce te va ajuta sa treci mai usor peste verile caniculare. Din pacate, aceasta este o problema de actualitate, care nu poate fi solutionata in mod direct de noi, dar este datoria noastra sa readucem confortul in casa si sa apelam la cele mai eficiente aparate, chiar si cu o investitie minima. Aici poti verifica oferta actuala de pret care este foarte buna.

Review pe scurt: Star-Light FBWB-60W

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.2/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 30W
  • 3 trepte de viteza
  • usor de ansamblat
  • greutate redusa, usor de mutat

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.