Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Crem

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-100RETRO

Star-Light ne pregateste o surpriza foarte interesanta care se refera la hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO despre care vom discuta in cadrul acestui review. Personal, m-a surprins foarte mult in mod placut, de aceea am dorit sa analizez in detaliu produsul pentru a verifica eficienta acestuia.

Design

Hota este prevazuta cu un design modern si foarte elegant, fiind disponibila in varianta crem. Frontal, sunt amplasate butoanele prin intermediul carora vei reusi sa realizezi comenzile dorite. Masoara 66-104 x 60 x 50 cm (l x L x A).

Specificatii

Hota Star-Light HAD-100RETRO este prevazuta cu un singur motor, avand o capacitate minima de absorbtie de 313.2 mc/h, in timp ce capacitatea maxima ajunge pana la 536.5 mc/h. Dispune de trei trepte de putere, pe care le vei regla in functie de necesitate.

Aceasta are capacitatea de a atraga mirosurile si aburul, eliminandu-le afara, prin intermediul burlanului, dar poate fi activat si sistemul de recirculare. Astfel, mirosurile si aburul vor fi atrase in interior, vor trece prin filtrul de carbune activ,iar la final, vor fi eliminate in interior transformandu-l intr-un aer mult mai curat.

Star-Light HAD-100RETRO este dotata cu doua filtre de aluminiu, pe care le poti spala foarte facil chiar si in masina de spalat vase. Se detaseaza foarte usor si presupune un minim de efort.

Hota beneficiaza de iluminare placuta si foarte utila atunci cand gatesti. Poate, de multe ori nu va mai fi nevoie sa aprinzi lumina de la intrerupator.

Pe cea mai slaba treapta de putere nivelul de zgomot atinge 52 dB, in timp ce, pe cea mai puternica, atinge 57 dB.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja acest model au fost in prima faza incantati de design-ul acestui produs, care este de departe unul elegant si placut. In ceea ce priveste functionalitatea sa, acestia au declarat ca functioneaza in parametrii normali si isi fac treaba destul de bine cu ea. Apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Star-Light HAD-100RETRO este un model de hota interesant, o adevarata surpriza din partea brandului Star-Light. Imbina perfect utilul cu placutul, transformandu-l intr-un produs foarte simpatic. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte avantajoasa.

 

7.3

Pret

8.7/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de putere
  • design elegant
  • recirculare aer

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.