Ventilator Zass ZFTI 10R, 55W, display LCD, ionizare, timer, oscilare, telecomanda, Gri

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZFTI 10R

Nu ai de ce sa suporti temperaturile caniculare, cand poti apela la cele mai eficiente aparate pentru a iti restabili confortul. Discutam despre ventilatorul cu picior Zass ZFTI 10R ce presupune o putere mare si functii performante.

Design

Primul aspect care ne-a atras catre acest ventilator, a fost design-ul sau ultra modern si foarte placut, de culoare argintie. Regasim la nivelul piciorului, un display LCD cu lumina albastra. Masoara 56 x 4 x 14.5 cm (D x H x W) si cantareste 6.56 kg.

Specificatii

Ventilatorul Zass ZFTI 10R este un model suficient de puternic, avand un motor de 55 W, dar si 5 trepte de viteza, pentru a le adapta in functie de toleranta si confortul tau. Totodata, motorul este prevazut cu protectia impotriva supraincalzirii.

Detine funtia de ionizare care va improspata aerul din camera. De asemenea, timer-ul iti va permite prestabilirea activitatii aparatului.

Functia de Oscilatie permite executarea de miscari stanga-dreapta la 90 de grade.

Telecomanda aparatul prezinta un magnet astfel ca va putea sta prinsa de piciorul aparatului pentru a evita sa o pierdeti prin casa.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, aparatul inregistreaza un nivel al zgomotului de 65 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat foarte eficient, care i-a reusit sa treaca mult mai usor peste temperaturile caniculare. Este usor de montat si utilizat, iar functiile din dotare l-au transformat intr-un ventilator mult mai eficient. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Ventilatorul Zass ZFTI 10R este un model foarte practic, prevazut cu functii interesante, fiind capabil sa elimine disconfortul cauzat de temperaturile ridicate. Il recomandam cu toata increderea fiindca a demonstrat ca este un produs eficient si fiabil. Verifica aici o oferta de pret foarte buna.

7.3

Pret

8.7/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • 3 moduri de ventilare
  • functie ionizare
  • timer
  • telecomanda

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.