Ventilator cu picior Zass ZF 1605, 45 W, 3 viteze, 41cm diametru, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZF 1605

Este dificil sa suporti temperaturile ridicate, asa ca iti recomandam sa te orientezi catre aparatul potrivit capabil sa iti ofere confortul de care ai nevoie. In lipsa unui aparat de aer conditionat, recomandam un ventilator. Modelul ramane sa il alegi tu, dar nu inainte de a afla tot ceea ce te intereseaza despre produsele vizate. Discutam in continuare despre ventilatorul cu picior Zass ZF 1605 pentru a verifica daca este sau nu, cel mai potrivit produs si pentru tine.

Design

Ventilatorul este prevazut cu un design destul de simplu, dar placut, avand carcasa alba. Pe piciorul acestuia se afla panoul de comanda de unde vei realiza setarile dorite. Inaltimea se poate regla intre 98 si 130 cm, avand o greutate de 2.5 kg,

Specificatii

Ventilatorul Zass ZF 1605 inregistreaza o putere de 45 W si trei trepte de viteza, adaptabile in functie de necesitate. Datorita functiei de oscilatie ce poate fi activata optional, aerul va fi distribuit uniform in intreaga incapere.

Diametrul elicei este de 40.6 cm.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat care isi face treaba cum promite si nu prea au ce sa ii reproseze. Au mai apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul Zass ZF 1605 este un model practic si foarte ieftin care se descurca foarte bine. Racoreste rapid incaperea, iar clientii pot confirma acest lucru. Totodata, aici il gasesti la un pret foarte avantajos, deci merita incercat.

6.9

Pret

8.8/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.