Masina de tocat Bosch MFW3520G, putere 1500w, capacitate tocare 1,8 kg/min,Verde

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch MFW3520G

Pentru ca masina de tocat nu poate lipsi din orice bucatarie fiindca fie ca vrei sau nu, ai mare nevoie de ea, trebuie sa cauti cel mai potrivit aparat. Sigur ca piata este foarte diversificata, iar alegerea este si ea una destul de dificila, insa informandu-te in prealabil, vei sti de ce este capabil fiecare produs, iar in acest mod te vei putea convinge daca iti indeplineste integrat cerintele. Discutam in continuare despre masina de tocat Bosch MFW3520G, un electrocasnic eficient in orice locuinta.

Design

Aparatul este prevazut cu un design foarte simpatic, avand carcasa verde in combinatie cu alb. Lateral, se afla butonul de unde vei porni sau opri aparatul, iar datorita pozitiei sale, iti vor fi mereu la indemana. Aparatul masoara 25 x 16 x 23 cm (D x H x W) si cantareste 3.5 kg.

Specificatii

Bosch MFW3520G este o masina de tocat cu o putere de 1500 W si o putere nominala 500 W. Ofera o capacitate de tocare de 1.8 kg/min.

Este prevazut cu o serie de accesorii foarte utile, ceea ce il va transforma intr-un aparat foarte flexibil. Printre acestea, regasim:

  • accesoriu pentru carnati
  • accesoriu pentru impingere
  • accesoriu kebbe
  • tava de alimentare
  • doua discuri pentru tocare, cu diametrul de 4 si 8 mm

Interesant este si faptul ca aparatul prezinta spatiu de depozitare a accesoriilor, astfel ca vei fi sigur ca niciodata nu le vei pierde prin casa.

Parerea clientilor

In principiu, clientii sunt multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba eficient. De asemenea, prezinta o gama variata de accesorii cu care reusesc sa marunteasca mai multe tipuri de alimente. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

Concluzie

Masina de tocat Bosch MFW3520G este un electrocasnic extrem de util in toate bucatariile, menit sa iti simplifice munca. Este usor de utilizat si usor de curatat, accesoriile sale fiind compatibile cu masina de spalat vase. Poti consulta aici si o oferta de pret interesanta.

7.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • accesorii diverse
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.