Review Zelmer ZMM1084S

Zelmer ZMM1084S este o masina de tocat eficienta, cu care iti poti face treaba simplu si rapid. In plus, este usor de utilizat si de intretinut, insa te invitam in continuare sa afli toate detaliile referitoare la acest produs pentru a te putea convinge ca este varianta optima.

Design

Masina dispune de un design simplu si placut, carcasa fiind alba. Lateral, se afla butonul de unde poti porni sau opri aparatul sau de unde poti activa functia reverse. Masoara 22.1 x 17.5 x 20.4 cm si cantareste 3.8 kg.

Specificatii

Masina de tocat Zelmer ZMM1084S dispune de o putere de 1500 W si o putere nominala de 500 W. Ofera o capacitate generoasa de tocare de 2.3 kg/min. In cazul in care vor aparea blocaje, poti activa functia reverse, iar masina va incepe rularea in sens invers si astfel se va debloca.

Prezinta trei site de dimensiuni diferite si anume: 2.7 mm, 4 mm si 8 mm. In plus, nu lispeste nici accesoriul pentru carnati cu ajutorul caruia vei reusi sa prepari cei mai deliciosi carnati chiar la tine acasa.

De asemenea, dispune de camera de tocare metalica, impingere alimente si compartiment pentru depozitarea sitelor.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de aceasta masina de tocat si sustin ca are o putere mare si chiar toaca rapid si eficient. De asemenea, au testat si accesoriul pentru carnati si au reusit sa pregateasca niste carnati absolut deliciosi. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Zelmer ZMM1084S este un aparat foarte practic si util in orice bucatarie, iar calitatea sa este una ireprosabila. Din punctul meu de vedere, este un produs ce merita achizitionat pentru ca s-a dovedit a fi eficient, bucurandu-se de aprecierea utilizatorilor. Aici poti verifica o oferta de pret foarte buna raportata la calitatea sa.

Pareri pe scurt: Zelmer ZMM1084S

Pareri pe scurt: Zelmer ZMM1084S
9.625

Pret

10/10

  Calitate

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Design

    10/10

     PRO

     • Raport calitate/pret foarte bun
     • Accesoriu pentru carnati
     • Putere mare
     • Capacitate mare de tocare
     • Materiale de calitate

     CONTRA

     • Nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account