Hota traditionala Zanussi ZHT630X, Putere de absorbtie 190 mc/h, 1 motor, 60 cm, Negru/Inox

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zanussi ZHT630X

Zanussi ZHT630X este o plita interesanta despre care as putea spune ca isi face treaba in parametrii optimi, iar mai mult decat atat, vine la pachet cu un design foarte interesant. Toate aceste aspecte, dar si alte detalii le vom discuta in cadrul acestui review unde ne-am propus sa va lamurim toate aspectele pe care trebuie sa le cunosti inainte de o eventuala achizitie.

Design

Din punct de vedere estetic, este o hota foarte eleganta si moderna, de culoare neagra in combinatie cu argintiu, care se va integra perfect in orice tip de bucatarie. Frontal, se afla panoul de control, de unde vei porni, opri hota, dar de unde vei regla si trepte de putere sau vei aprinde lumina.

Specificatii

Hota traditionala Zanussi ZHT630X prezinta o capacitate minima de absorbtie de 110 mc/h, iar capacitatea maxima find de 190 mc/h. Prezinta trei trepte cu ajutorul carora vei reusi sa reglezi puterea de absorbtie. Totodata, dispune de un singur motor.

Este prevazuta cu un filtru e asigura o eficienta buna impotirva grasimii, insa, fiind realizat din hartie, nu este lavabil, deci periodic va trebui inlocuit.

In ceea ce priveste eficienta energetica, performantele nu sunt foarte mari, produsul incadrandu-se in clasa E.

Nivelul de zgomot produs este cuprins intre 48 si 65 dB, deci nu putem spune ca este o hota foarte silentioasa.

Diametrul burlanului este de 120 cm.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca aceasta hota dispune de un design foarte placut, iar din perspectiva capacitatii de absorbtie, se descurca destul de bine. Intr-adevar este putin zgomotoasa, insa nu exagerat, pentru ca pana la urma, hotele nu sunt foarte silentioase. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Zanussi ZHT630X este o hota ieftina si practica, care isi face treaba destul de bine. Este placuta din punct de vedere estetic si nu a creat probleme niciunui utilizator. Aici poti verifica oferta de pret propusa.

 

7.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • design placut
  • filtru eficient
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • filtrul trebuie inlocuit periodic
  • eficienta energetiva redusa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.