Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 NB, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, Negru

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool GMA 6411 NB

A sosit momentul sa iti redecorezi bucataria? Sau tocmai ti-ai achizitionat o casa noua si trebuie sa decorezi bucataria? Atunci iti sugeram sa iti transformi bucataria intr-un loc elegant, unde sa iti fie drag sa pasesti de fiecare data. Iar pentru aceasta iti prezentam o plita eleganta si moderna care va contribui la aerul sofisticat al bucatariei tale – plita incoporabila Whirlpool GMA 6411 NB.

In ultima perioada de timp, incorporabilele au reusit sa castige tot mai mult teren in detrimentul electrocasnicelor clasice, iar acest lucru este de inteles. Ai posibilitate de a alege dintr-o paleta ampla de produs, insa nu totul se rezuma doar la aspectul exterior, ci important este sa ii cunoastem foarte bine si dotarile. In continuare, vom dezbate pe larg fiecare detaliu care te-ar putea interesa.

Design

Plita Whirlpool GMA 6411 NB prezinta un design ultra modern si elegant, fiind de culoare neagra, vei reusi sa o asortezi cu orice piesa de mobilier. Butoanele din inox sunt pozitionate frontal, iar la nivelul fiecaruia, va fi afisat un desen pentru a sti caruia arzator ii corespunde.

Ca si dimensiuni, plita prezinta 3 x 56 x 48 cm ( l x L x A) si o greutate de 7.5 kg.

Specificatii

Whirlpool GMA 6411 NB este o plita incorporabila ce este prevazuta cu alimentare pe gaz. Dispune de patru arzatoare de edimensiuni diferite, dupa cum urmeaza: un arzator mare, doua normale si unul mic.

Plita este dotata cu aprindere electrica pentru optimizarea procesului de gatit, dar si pentru o ergonometrie mai buna.

Gratarele cu care este prevazuta sunt realizate din fonta fiind totodata ferme pentru o mai buna stabilitate a vaselor in timpul gatitului.

Tinand cont de faptul ca plita este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila, producatorii s-au gandit la toate, asa ca au prevazut fiecare arzator cu niste supape care constituie sistemul de siguranta. In cazul stingerii accidentale a flacarii, alimentarea cu gaz se va opri automat.

Parerea clientilor

Clientii s-au declarat multumiti, sustinand ca este o plita foarte buna cu un design interesant. Functioneaza in parametrii optimi, chiar daca nu prezinta functii sofisticate. Au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 NB, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, Negru este un electrocasnic interesant, care vine la pachet cu un design elegant. Functioneaza foarte bine, este prevazuta cu aprindere electrica si sistem de siguranta, fiind alimentata pe gaz. O recomand cu incredere, iar aici poti consulta o oferta de pret.

7.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • aprindere electrica
  • gratare ferme
  • usor de utilizat
  • aspect placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Whirlpool GMA 6411 NB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.