Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 742 IX, Electric, 65 l, Multifunctional, 8 functii, Inox Antiamprenta

Cuptoare incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AKP 742 IX

Iti prezentam un cuptor incorporabil, care desi se incadreaza in clasa medie din perspectiva performantelor, ofera surprize chiar interesante. Este prevazut cu o serie de caracteristici si functii moderne, ceea ce nu face altceva decat sa ii creasca eficienta. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Cuptorul prezinta un design modern, astfel ca se va integra perfect chiar si intr-o bucatarie foarte eleganta. In partea superioara, se afla display-ul LCD ce va reda informatii cu privire la procesul de coacere si butoanele prin intermediul carora vei reusi sa selectezi programul dorit. Masoara 59.5 x 59.5 x 56.4 cm ( l x L x A), avand o greutate de 34 de kg.

Specificatii

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 742 IX este pervazut cu alimentare electrica, ceea ce vine la pachet cu o serie de avantaje. Printre acestea, se numara coacerea rapida si uniforma, dar si siguranta ridicata. Cuptorul inregistreaza o capacitate de 65 de litr, suficient de mare pentru a desfasura orice activitate culinara.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, consumul inregistrat fiind unul redus.

Cuptorul Whirlpool AKP 742 IX prezinta 8 functii cu ajutorul carora iti vei face treaba eficient. Printre acestea se numara timer-ul ce supravegheaza coacerea alimentelor pentru a opri procesul indata ce timpul prestabilit a expirat.

Turbo Grill impreuna cu convectia aerului fierbinte eficientizeaza procesul de preparare al bucatilor mari de carne, pentru a deveni fragede la interior si crocante la exterior.

Functia Smart Clean are rolul de a curata mai rapid si mia usor cuptor. Este necesar doar sa pui o tava cu apa in cavitatea interioara, iar aceasta va fi incalzita pret de 35 de minute la o temperatura de 90 de grade Celsius. In acest mod, vor fi inmuiate reziduurile aflate pe peretii interiori, pentru ca mai apoi, sa le poti indeparta cu ajutorul unei lavete umede.

Cuptorul este prevazut si cu doua tavi pentru coacere si un gratar.

Parerea clientilor

Cumparaotrii sunt de parere ca acest model de cuptor este foarte eficient, prezinta o capacitate foarte mare, iar functiile din dotare sunt foarte prietentoase si imbunatatesc intreg procesul culinar. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul Whirlpool AKP 742 IX este un model de cuptor electric pe care il recomandam cu toata increderea fiindca s-a dovedit a fi unul eficient si de mare ajutor. Gatitul devine prin intermediul sau mult mai placut, iar clientii i-au acordat doar note mari. Poti verifica aici o oferta de pret foarte tentanta.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • design placut
  • timer
  • turbo grill
  • autocuratare

Pareri CONTRA

  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.