Plita incorporabila Whirlpool AKM 330 IX, Electrica, 4 Arzatoare, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AKM 330 IX

Pui mai degraba accent pe design modern, decat pe functii si tehnologii avansate? Atunci iti recomandam sa faci cunostinta cu plita incorporabila Whirlpool AKM 330 IX care ofera o functionalitate clasica, dar un design deosebit. Multi dintre cumparatori opteaza pentru plite ce ofera un mod de functionare practic, simplu, ceea ce nu ar impiedica-o sa isi faca treaba in conditii normale.

Design

Whirlpool AKM 330 IX este prevazuta cu un design modern si elegant, fiind de culoare argintie, realizat din inox. Butoanele de comanda sunt amplaste lateral, fiind la indemana, iar in dreptul fiecaruia, exista cate un buton pentru a vedea carui arzator corespunde. Ca si dimensiuni, plita detine: 58 x 51 x 11 cm ( l x L x A) si cantareste 11 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Whirlpool AKM 330 IX este prevazuta cu alimentare pe gaz, asa ca nu va avea nevoie de sisteme aditionale pentru siguranta ori pentru facilitatea aprinderii.

Este prevazuta cu patru arzatoare, de dimensiuni diferite: un arzator mare, un arzator normal si doua mici. Puterea acestora difera, astfel ca arzatorul mare dezvolta o putere de 2 kW, cel normal 1.5 kW, iar cele mici cate 1 kW fiecare.

Neexistand gratare la nivelul arzatoarelor, vasele vor fi mult mai stabile, iar curatarea plitei se va realiza foarte facil.

Un aspect important de amintit este faptul ca plita nu este prevazuta cu cablu de alimentare.

Parerea clientilor

Parerile clientilor au fost impartite. In general, toti clientii confirma faptul ca plita functioneaza foarte bine. O partea dintre ei pun accentul pe faptul ca inregistreaza un consum mic, se incinge repede, iar pretul de achizitie este foarte atractiv. Pe de alta parte, unii clienti s-au confruntat cu faptul ca plita s-a innegrit in zonele invecinate arzatoarelor. Nu s-a intamplat la toti cumparatorii, insa a fost amintit si acest aspect, asa ca noi il transmitem mai departe, caci consideram importanta experienta fiecaruia.

Concluzie

Plita incorporabila Whirlpool AKM 330 IX este un model de clasa medie, care nu ofera performante in niciun sens. Putem spune ca functioneaza in parametrii normali, insa nu este neaparat produsul care sa iti ofere cele mai bune performante. Desigur, acest aspect depinde de fiecare clienti, de asteptarile sale, deci nu putem generaliza. Aici poti verifica oferta de pret actuala.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • curatare facila
  • stabilitate vase

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.